fredagskveld

Hei dere, og god fredag! Jeg håper faktisk at det ikke er noen av dere som leser dette innlegg nå, med tanke på at de fleste av dere burde være ute og ha det gøy! Jeg er vel derimot en av de få som sitter hjemme i morgenkåpe og sminkeløs, og som snart er klar for å sove.

I morgen skulle jeg egentlig ha fri, men siden noe dukket opp er jeg nødt til å være på jobb halv syv i morgen tidlig. Derfor ble planene mine litt annerledes i kveld, og jeg valgte faktisk å bli hjemme. Jeg har laget meg en sunn og deilig middag, funnet flere fine filmer jeg har sett og hatt det gøy med meg selv. Jeg trives faktisk uvirkelig godt i mitt eget selskap! 

Jeg vet at som blogger burde jeg absolutt ikke skrive dette her, men jeg kan bare ikke la være. I dag kom jeg over noe som blir kalt for #kyliejennerchallenge, og det er en utfordring som går ut på å sutte inn i et shotglass i rundt fem minutter, til leppene dine hovner opp. Jeg klarte rett og slett ikke å la være, det er jo så gøy å prøve sånne ting! Jeg så mange forferdelige videoer på instagram av at leppene blir helt gigantiske og får masse sår, men jeg hadde selvfølgelig ikke glasset i så lenge….Jeg mener, jeg er ikke dum! Man trenger ikke å være rakettforsker for å forstå at det å gjøre dette i fem hele minutter er dårlig for leppene….

Ihvertfall! Leppene mine ble helt knallblå, hovne og det gjorde dritvondt. De ble store og fine, men jeg er så redd og paranoid når det gjelder ting med utseende at jeg ikke turte å gjøre det lenger. Og dette er selvfølgelig ingenting jeg anbefaler dere å gjøre, på noen måte. Spørsmålet er bare om dere har prøvd det før? 🙂 Dere kan se på bildene over hvor røde og hovne de ble…..Jeg er jo veldig facinert, da! 

Om litt kommer Marius og spiser opp middagen jeg laget, også skal vi rett og slett bare sove. Jeg er stuptrøtt, i går sov jeg i seksten timer, og gikk glipp av både et bloggevent og trening. Sånn er det! Sov godt 🙂

2 kommentarer
  1. Har sett litt rundt på bloggen din og må bare si at denne bloggen her likte jeg kjempegodt! Så mange gode innlegg og fine bilder! Stå på masse videre med bloggen og alt!
   -Helene<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg