regnværsdag

God kveld! Dette har vært en kjempelang og tung dag, ikke bare fordi jeg ikke fikk mer enn to timers søvn i natt på grunn av russen, men også fordi jeg starter på jobb halv seks hver eneste dag, og jeg begynner virkelig å kjenne det på kroppen! Til tross for det, dro jeg på juicekurset til Carina i kveld. Jeg tok med meg Idunn, en veldig god venninne som jeg alltid har det superhyggelig med! 

Vi møttes i Oslo en liten stund før kurset for å ta en kaffe, og jeg fikk endelig løpt innom en bruktbutikk som jeg alltid sjekker ut når det nærmer seg sommer. Jeg elsker å lete etter gamle skatter, men denne gangen så det dessverre ikke så lyst ut! Bedre lykke neste gang, kanskje?

Jeg elsker forresten min nye poncho fra bikbok! Den er helt herlig å ha på, og fargen er bare helt nydelig. Hva synes dere?  
poncho/bikbok

Idunn vil nesten aldri bli tatt bilde av, noe jeg synes er så fryktelig irriterende, siden hun er så pen! Juicekurset skal jeg fortelle mer om senere, nå skal jeg bare hive i meg noe lettvindt mat og komme meg i seng! God natt, dere!

2 kommentarer
  1. Åå så fin du er! Jeg elsker at du har det lange og blonde håret igjen.. Nesten som den gamle Nora, da jeg startet å lese bloggen din. Hihi. Du ser helt fantastisk ut!!

  2. Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske bra, mens bare en liten brøkdel legger igjen fine kommentarer. DET er kjedelig det.
   Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du får så mange stygge kommentarer som du absolutt ikke fortjener. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen 🙂
   Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten 🙂 Håper du får en kjempe fin søndagskveld, og at du står på videre med bloggingen – for dette er noe du virkelig får til.
   God onsdag videre!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg