deilig vinlunsj på cargo

God torsdag! Nå har jeg nettopp kommet hjem og hoppet inn i noen myke og varme koseklær, ettersom det regner ute og jeg er supersliten i føttene etter å ha løpt rundt med høye hæler i hele ettermiddag. 

Etter jobb i dag dro jeg så og si rett til Oslo for å bli med på en lunsj på Cargo restaurant på Sørenga i Oslo. For det første – for et vakkert og gjennomført sted! Absolutt verdt turen om du er ute etter et klassisk sted med deilig, italiensk mat. Veldig, veldig bra! 

Lunsjen var i forbindelse med lanseringen av en ny type vin, nemlig “wine of fire”. Dette hørtes veldig spennende ut, så jeg måtte jo ta turen. Denne morsomme vinen er en vin som har glitter og farger i seg, og som gjør velkomsdrinken ekstra kul. Jeg er kanskje litt for kjedelig og original når det kommer til slike ting, men det er allikevel noe jeg absolutt kunne tenkt meg å prøve på neste fest! Smaken var faktisk overraskende god, og til tross for at den inneholder en god del sukker og farge, var den heller ikke ubehagelig søt. Disse fine flaskene selges nå på vinmonopolet og koster rundt 150,-. Kanskje kult å lage drink av disse på neste jentekveld? 

Det var litt vanskelig å få et ordentlig bilde av vinen, men jeg prøvde med blits over. Flasken må snus før bruk, og da virvler det glitter rundt og rundt! 
Maten var det ihvertfall ikke noe å si på. Jeg er jo en skikkelig tapas person, så dette var en helt perfekt lunsj. Oster, skinker, masse deilige bakevarer og frukter var bare noe av det deilige vi fikk servert, i tillegg til pizza! 

Tusen, tusen takk for en fantastisk ettermiddag! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg