en perfekt lunsj

I går var det mandag, noe som betyr en dag uten kjøtt her i heimen. Ihvertfall nesten! Det hender jo at jeg glemmer det, men prøver – det gjør jeg! Som regel pleier jeg å spise bønner og grønnsaker, men i går fikk jeg så utrolig lyst på pasta, og bestemte meg for å teste ut en glutenfri spaghetti som jeg fant på butikken. Jeg husker dessverre ikke hvilket merke det var, men den lå i hyllen med glutenfrie produkter. 

De var veldig gode, men litt klissete og kjedelige, så jeg gjorde retten litt morsommere med noen enkle ting jeg fant i skapet. Det ble mye, så jeg hadde med resten på jobb i dag! Fantastisk mat å kose seg med i lunsjen ute i solen med et matmagasin. 


Noras pastasalat 

6 champinjonger
1 sjalottløk
1 fedd hvitløk 
1 neve fersk spinat
6 soltørkede tomater

Finkutt soppen og stek godt i pannen. Når det er ferdigstekt har du i finkuttet løk, og steker til den er gylden. Ha så i spinaten og rør om til den har smeltet inn i soppen. Dette tar ikke lang tid. Ha alt over i en bolle og smak til med salt og pepper. Kutt tomaten og ha i. 

1 pakke spaghetti/pasta 

Kok pastaen ferdig og renn av vannet. Ha den over i soppblandingen. 

2 dl kremfløte 
parmesan (ønsket mengde) 

Kok opp fløten forsiktig i en kjele og rør inn parmesanen. Hell over pastaen og rør godt. Smak til med mer parmesan, salt eller pepper. Jeg elsker også parmesan, så jeg tar selvfølgelig et godt lag på toppen. 

Denne retten er supergod, og du kan selvfølgelig også ha i kjøtt! Kanskje baconbiter eller serranoskinke? Velbekomme!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg