min faste morgenrutine

Tiden er inne for en ny og deilig uke, og jeg gleder meg! Det begynner å bli skikkelig kaldt ute nå, men jeg synes egentlig at det bare er kjempekoselig. Tenne i peisen, drikke varm drikke og ha en unnskyldning for å gå i store jakker og varme sko. Det beste som finnes! 

Jeg er også innom for å fortelle dere litt om en ny favoritt innen kosttilskudd.

For noen uker siden begynte jeg å endre litt i vanene mine, og jeg kom i tillegg over et nytt produkt. Argi+ er rett og slett et pulver som du blander ut med vann eller noe annet flytende, og drikker. Den inneholder masse vitaminer og aminosyrer som gir deg energi i hverdagen, og jeg kan jo avsløre at jeg har merket en stor forbedring. Som dere vet så sover jeg mye og har slitt mye med å være slapp, så dette var midt i blinken for meg. Jeg føler meg kvikkere, og har mye mer å gi på treningen. Dette er spesielt deilig å ha nå som det begynner å bli mørkere ute, og man blir mye raskere trøtt og sliten. 

Det som er det beste er at jeg har litt problemer med å svelge tabletter, så jeg elsker at det er pulver. I tillegg er smaken helt fantastisk, og et glass går rett ned! 


Dette produktet er fra Forever Living, et merke som blir mer og mer populært. Jeg har også lest mange anmeldelser og så og si alle er fornøyde, noe som er et veldig godt tegn! De selger mange forskjellige produkter, og jeg kan i samme slengen anbefale lepomaden som er på bildet. Den inneholder jojoba og aloe vera som gjør leppene silkemyke og fine – jeg bruker den hver dag og elsker den! 

Hvis noen av dere er nyskjerrige eller ønsker å kjøpe noen produkter, kan dere sende en mail til [email protected]

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg