perfekte lepper

Som dere vet så var jeg på et Restylane event for en liten stund tilbake, og jeg vil gjerne dele et produkt med dere som jeg fikk i goodiebagen. Dette er en lipstick som er helt fantastisk, og jeg har begynt å bruke den hver eneste dag. Den forsterker og tilpasser seg den naturlige fargen på leppene, på hver enkelt person. Den kan også brukes i kinnene som rouge, hvor den også tilpasser seg din egen hudtone! Hvor perfekt er ikke det?

Jeg får en naturlig og fin rosa farge, og jeg elsker det! Det blir ikke en farge som smitter av eller som kan komme utenfor leppene, så jeg bruker den mye på jobb for å se litt ekstra fresh ut! Fargen holder lenge, og den inneholder naturlige ingredienser som arganolje og aloe vera. Disse to ingrediensene er hudforbedrende, fuktighetsgivende og revitaliserende. Lipsticken inneholder også vitamin E. 

Det beste med alt er at den bare koster 250,- og at du kan få den gratis ved behandling med Restylane. Dette gjelder kun i Oktober og November. Du kan besøke denne siden for mer informasjon. 

Dette er absolutt ikke et sponset innlegg, kun et fint lite tips til dere som vil prøve et unikt og spennende produkt! 🙂 Anbefales! 

4 kommentarer
  1. Når du blir invitert på et event, og får goodiebags er det så absolutt forventet at du skriver om eventet og kanskje til og med goodiebagen. Om det ikke er et direkte sponset innlegg er du i alle fall blitt påvirket av Restylane til å skrive det.
   For øvrig synes jeg du er innmari slapp på å merke innlegg. Det er bedre å være åpen og ærlig enn å ikke merke – folk skjønner det og du fremstår som lite troverdig.

  2. Ragnhild: for en utrolig unødvendig og spesiell kommentar. Tenk å irritere seg over at jeg ikke merker alle innlegg. Du vet heller ikke hva jeg får og hva jeg ikke får, så jeg tror det er opp til meg å avgjøre det. Og det å få en goodiebag betyr ikke at jeg skal skrive om det, det var ikke et event med bloggere, men alle andre også. Ja, selvfølgelig vil de reklamere, men det er fortsatt ikke et sponset produkt og jeg skrev om den fordi jeg liker den.

  3. Hei Nora!
   Det hadde vært supert om du kunne lagt ut bilde av hvordan den ser ut på lepper og kinn.
   Selv om fargen som du sier korrigeres ut fra hudtone 🙂
   Ha en fin uke.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg