motivasjon

God formiddag alle sammen! Som jeg pleier å si…..endelig en ny uke! I løpet av de neste dagene skal jeg så utrolig mye gøy, og jeg har gledet meg lenge. I tillegg skal jeg snart på en liten ferie, noe jeg virkelig ser frem til. 

Den siste tiden har vært hard, og jeg har hatt veldig mange vanskelige ting i hodet. Det har resultert i veldig mye mat, trøstespising og null fokus på trening og det som har med utseende å gjøre, så i dag har jeg bladd meg gjennom gamle bilder fra da jeg var trent, brun og glad, og hadde overskudd hver eneste dag, som bildet over. Det er viktig å bli motivert av seg selv, og det er nettopp det jeg blir. Nå som det blir mørkere og kaldere er det også lett å få lyst til å bli inne under dynen med god mat og drikke, i stedet for å komme seg på trening. Sånn har ihvertfall jeg det for tiden! Og ikke minst sove….jeg sover jo hele dagen! 

Å gi seg selv litt ekstra inspirasjon og motivasjon i hverdagen er nøkkelen til å klare det man vil, og jeg gleder meg til å komme i gang. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt det før, men nå mener jeg det! Jeg er lei av å være deprimert! 

Ha en fin dag videre, dere!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg