en sliten kropp

Hei dere! Jeg håper at dere har hatt en fin onsdag så langt, det har ihvertfall jeg. Jeg har faktisk hengt i Oslo siden klokken åtte, og det kjennes på kroppen. Vi jentene har løpt fra byrå til byrå for å titte, og det ble jammen meg en lang rute til slutt. Det har allikvel vært kjempegøy, og vi fikk se så utrolig mye fine plagg. Herregud, jeg elsket alt! 

Nå er jeg endelig hjemme igjen, og har nettopp våknet opp fra en liten høneblund. Det gjorde godt, og mer skal det bli! Jeg har nemlig bestemt meg for å ikke røre meg før i morgen, når jeg forhåpentligvis har fått igjen varmen. Resten av kvelden skal jeg bare kose meg! 

…Så mens de andre skal stå i kø i disse kuldegradene for å prøve å rive til seg to plagg fra Balmain kolleksjonen til h&m, skal jeg ligge hjemme og slappe helt av. Jeg skal lage meg en skikkelig sunn og god middag og prøve å glemme alt det usunne jeg har stappet i meg i dag, mens jeg ser på tvserier og tar det helt med ro. Det er absolutt ingenting som frister mer. God kveld! 

7 kommentarer

Siste innlegg