potetomelett med chili, feta og tomater

I går hadde jeg fri, og da hadde jeg endelig både tid og lyst til å lage meg en skikkelig lunsj! Jeg har vært så flink til å spise sunt og trene i det siste, så jeg måtte ha noe sunt og næringsrikt, og det ble en skikkelig klassiker – omelett! Jeg brukte kun ting jeg hadde i kjøleskapet, og det ble faktisk overraskende godt. Herregud, jeg kunne spist dette hver eneste dag!

I tillegg gjemte jeg unna halvparten, som jeg spiste til middag. Perfekt mat å lage en del av, til frokost neste dag eller senere på dagen. Denne omeletten inneholder en del kalorier, men den er også stappfull av proteiner, noe som er veldig viktig å få i seg. 

Noras potetomelett 

2 poteter, ferdigkokt 
1 ss olivenolje 
3 never fersk spinat 
1 halv rødløk 

Kutt potetene i tynne skiver og stek dem med olje til de er brune. Ha over spinaten og fres den ned. Ha i løken og rør godt til alt har surret litt. 

4 hele egg
2 eggehviter 
1 rød chili 
1 ts chilipulver
1 ts gurkemeie 
1 ss spisskummen 

Bland alt godt sammen, jeg bruker stavmixer for å blande og kutte opp chilien. Hell over potetblandingen, og rør til det begynner å sette seg. (jeg bruker bare fire eggeplommer fordi jeg ikke er så glad i den smaken, men du kan selvfølgelig bruke alle seks om du vil). 

100 g mozarella, revet
50 g fetaost 

Ha revet mozarella i, og la det steke godt til det blir gyldenbrun skorpe. Dryss fetaost over, og bland det lett inn. Spar litt feta til å ha på toppen. 

…På toppen hadde jeg friske cherrytomater med rødløk og finkuttet gressløk. Nam! 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg