salat i det fri

For en deilig dag! I dag våknet jeg opp til snø, og av en eller annen grunn så elsker jeg det! Ikke bare tar det lenger tid før sommeren er her, men det er jokoselig ute når det er så hvitt og fint, synes dere ikke? 

Etter jobb i dag klarte jeg endelig å dra rett på trening, noe som føles så godt i kroppen! Det vanskeligste med å komme hjem så tidlig hver dag, er at det er ekstra fristende å legge seg ned på sofaen….og da kommer man sjelden opp igjen! Jeg møtte også to venninner på Elixia, og det resulterte i en ganske så effektiv økt. 

Jeg har sjelden matlyst etter trening, men i dag ble jeg faktisk sulten under selve økten, og da jeg gikk forbi “lett” på vei hjem, klarte jeg ikke å holde meg unna! De har jo så mye godt, og man blir alltid fristet av å gå forbi. De har også hatt mange nye produkter i det siste,  noe som gjør det ekstra spennende å komme innom en gang i blant. I dag tok jeg med meg en deilig salat hjem, uten kjøtt, men med masse ost, avokado og bønner. Jeg har blitt så lei og nesten fått litt avsmak på kjøtt i det siste, så jeg prøver å spise mer grønt. Ost kommer jeg aldri til å slutte å spise, men jeg klarer meg helt fint uten kjøtt og kylling.

Da jeg kom hjem drysset jeg også litt chiafrø over. Ved siden av hadde jeg selvfølgelig min daglige juice med rødbeter, sitron, eple og ingefær. Veldig god, og en av de få jeg tåler! 

Nå skal jeg slappe av litt her hjemme før jeg skal møte Marius! Det blir bare kos resten av kvelden, og det skal jeg virkelig nyte! Ha en fin torsdag videre 🙂

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg