whiskysmaking med highland park

Heihei! Endelig er vi midt i uken og jeg håper at dere har hatt en kjempefin onsdag så langt! Det har ihvertfall jeg. Etter jobb i dag dro jeg på et kjempefint sminkeevent, som jeg skal fortelle dere mer om senere. Det var mange kjente fjes der, og jeg fikk virkelig øynene mine opp for dette merket. I tillegg fikk jeg med meg tre forskjellige produkter hjem som jeg gleder meg masse til å prøve. 

Etterpå tok Heidi, Astrid-Helen og jeg veien til HIMKOK, en fantastisk bar i Oslo, for å smake på whisky. Vi har vært på det før, men i dag var det litt mer mennesker, og i tillegg serverte de ost og kjeks, noe jeg aldri klarer å holde hendene mine unna……

Jeg har aldri før vært noe spesielt interressert eller glad i whisky, men etter dette har jeg faktisk begynt å like det. Det er kanskje ikke noe man drikker store mengder av, men noe man heller koser seg litt med i ny og ned. Whiskyen vi smakte på var fra Highland Park, og vi fikk smake på fire forskjellige, alle fra forskjellige år. 

Det å drikke whisky på så og si tom mage klokken 14.00 på en onsdag kan suge mye krefter ut av kroppen, så jeg tror jeg kan legge dagens treningsøkt på hylla, og heller ha en deilig alenekveld her hjemme. Kanskje jeg kjøper litt god mat, finner en fin film og legger meg godt til rette i sofaen. Det er ihvertfall det eneste som frister akkurat nå! Kos dere videre!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg