pudder ved lunsjbordet

I går var jeg så heldig å få lov til å bli med Karine på en liten og intim sminkelunsj med Jane Iredale. Dette er et fantastisk sminkemerke, som jeg forresten aldri har hørt om før, men som virkelig overbeviste oss alle! Dette er mineralsminke som smelter inn i huden, og gir en helt nydelig glød og jevn hud. Jeg hadde jo på meg sminke fra før av, så jeg fikk kun prøvd ut litt i skinnene og en av liplinerene deres, men bare det gjorde at jeg ble forelsket! Det skal så lite til for å legge en fin og naturlig make up, man trenger bare de riktige produktene! Jeg så også på de andre som ble sminket, noen av dem tok til og med av gammel sminke og fikk på ny, og alle var like fornøyde. 

Jeg var så heldig å bli sminket av Tomas Erdis og resten av teamet til Jane Iredale, veldig flinke mennesker med mye kunnskap om produktene og sminke generelt. 

Maten var også helt suveren, med sunne salater, muffins og cookies (som er noe av det beste jeg har smakt på lenge). Alt var fra PUR, og alt var også gluten-og melkefritt, noe jeg setter stor pris på. Tusen takk for mange fine produkter og en hyggelig lunsj!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg