god påske

Hei mine kjære lesere, og god påske! Det er kanskje litt sent å si det, i og med at dette er den siste dagen av ferien, men bedre sent enn aldri. 
Når det gjelder meg så har jeg jobbet de siste dagene og i dag, så ferien min var over for lengst….Jeg håper uansett at dere har hatt det kjempefint og kost dere! 

Som dere vet så tok jeg en tur til Amsterdam med moren min i begynnelsen av påsken, og det er grunnen til at jeg ikke har blogget. Jeg tar alltid med meg pc når jeg er på ferie uavhengig av hvor jeg er hen, men av en eller annen grunn så klarer jeg aldri å blogge. Det er egentlig ganske deilig, selvom det kanskje er litt irriterende for dere! Uansett….jeg hadde en helt herlig uke der til tross for at været ikke var det helt store. I tillegg til å få være masse med moren min, så er det så utrolig deilig å slippe å tenke på jobb og alt annet, og bare kose seg og gjøre det man vil. Jeg har også tatt så mange fine bilder som jeg gleder meg til å vise dere! 

Siden påsken ikke er ferdig før i kveld, skal jeg bare slappe av i dag og kose meg med Marius. Jeg tenkte å bake litt, og det med god samvittighet siden jeg ikke har fått noe påskeegg i år! Kos dere masse videre 🙂 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg