blå ettermiddagssol

Ååå, for en deilig sommerdag! Ihvertfall nesten… I dag kunne jeg endelig sove lenge, og våkne til sol. Jeg rakk ikke å komme meg på trening før jobb i dag, men i stedet tok jeg en rask gåtur på Kalvøya. Det var så varmt ute, jeg solen stekte så mye at jeg faktisk kjente det i ansiktet etterpå! Jeg har jo fortalt dere før at jeg har min egen lille rute inne i skogen, og sist jeg var der fant jeg en liten blåveis bak masse is og frossen jord. I dag var det helt annerledes, skogen var bokstavelig talt helt blå, og det var så utrolig fint å se på. Det går ikke an å få det ordentlig på bilder, men jeg kan love dere at det var så vakkert. 

Etter jobb tok Marius og jeg enda en tur på samme sted, fordi jeg overtalte han til å bli med for å se på alle de fine blomstene. I tillegg var det to ekorn som hoppet og klatret rundt oss, og de var så søte! 


Haha, herregud! Beklager for mange bilder av den samme blomsten, men jeg får bare ikke nok. Er det noe som gjør meg lykkelig, er det blomster og planter som vokser vilt, og jeg blir helt nyforelsket bare jeg ser det. Hvert eneste år, ass! Når ettermiddagssolen treffer de, blir hele skogen lyst opp i blått lys! Jeg fant også noen hvitveis, hihi.

Nå har vi nettopp kommet hjem, og jeg har begynt på en altfor sen middag. I dag blir det ris og bakt kylling, noe som alltid faller i smak her. Ha en kjempefin kveld videre! 🙂 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg