happy green morning

God morgen kjære lesere! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har på følelsen at dette kommer til å bli en fantastisk dag! Den har ihvertfall startet utrolig bra, og jeg håper det fortsetter slik. 

I dag våknet jeg til et litt overskyet vær, men det gjør absolutt ingenting – det er faktisk utrolig deilig å slippe den varme solen for en gangs skyld. Som vanlig startet jeg dagen med en boks iskald NOCCO, herregud så mye det har å si for meg. Dagen blir liksom ikke den samme uten denne deilige drikken. I tillegg inneholder den BCAA som bidrar til en raskere restitusjon og en forbedret muskelreperasjon. Ikke bare det – den er helt kalorifri og sukkerfri. Smaken av pære er min favoritt, da den er mye friskere og bedre enn de andre. Den inneholder også koffein, og derfor er denne et must for meg hver eneste dag! Har dere drukket denne før? Er du en som meg som liker å starte dagen med denne? Her kan du få rabatt på et helt brett! 

Jeg har også allerede fått tatt en sjapp økt med mitt nye treningsbånd, som ikke har så stor motstand, men som allikevel gjør at det svir skikkelig i både armer og ben! Det er deilig å starte dagen med noen enkle og lette øvelser hjemme, og heller fokusere på tunge løft senere på dagen, på et treningsstudio. Jeg bruker dette båndet så og si hver eneste dag, og man merker raskt resultater. Den er også super for rumpeøvelser! 

Nå får jeg se å komme meg litt ut i finværet! I dag har jeg en del å fikse, spesielt siden alt er stengt frem til syttende mai! Da gjelder det å planlegge bra. Det var rimelig flaks at jeg fant ut at bunadskoene mine var ødelagte tidligere denne uken, og i dag, i siste liten, skal jeg hente dem hos skomakeren. Da blir det bunad i år også, da! 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg