luna

Hei alle sammen, og god torsdag! Jeg har altså nettopp kommet hjem fra jobb og trening, og har selvfølgelig klart å legge meg ned i sofaen. Med dyne. Det er noe av det dummeste jeg kan finne på å gjøre, fordi det er veldig liten sjanse for at jeg ikke sovner. Jeg elsker å sove i sofaen min mer enn noe annet sted, den er seriøst så utrolig deilig å ligge i, og jeg blir trøtt bare jeg kaster blikket på den. I tillegg er jeg SÅ sliten i kroppen, og mer enn klar for en fridag i morgen. 

…Problemet er vel egentlig bare at jeg snart skal på Stylistafesten, og jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg. Egentlig bryr jeg meg ikke så mye om det, men nå er det faktisk krise. Jeg hater å fly rundt med fashionbloggere, de er alltid så fine med designerplagg, løsnegler og høye hæler, mens jeg ikke gjør noen av delene. Det verste jeg vet om er å kle på meg trange klær, høye hæler og masse sminke når jeg er trøtt og sliten og egentlig ikke orker. Skjønner dere hva jeg mener?

Nei, dere…….sofaen frister mest! 


…Dette er forresten Luna, kosehunden til Marius og jeg. Jeg er jo veldig allergisk mot hunder, og egentlig alt annet også, så da ble det denne i stedet. Kall meg barnslig, jeg er så glad i den og jeg sover alltid med den. Og Marius hadde lagt den under dynen i sofaen da jeg kom hjem fra jobb…Akkurat som at han prøver å lure meg til å sovne her……

Jaja, nå får jeg prøve å gjøre meg klar. Kanskje vi sees på Stylistafesten i kveld? Ha en fin dag videre 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg