h&m loves music

På lørdag var det musikkens dag i Oslo, og som tidligere, hadde h&mlovesmusic sin egen lille festival på Vulkan. I år fikk Karine og jeg endelig vært med på vip-middagen, og det var så hyggelig! Vi spiste middag på Hitchhiker inne på mathallen, og mat var helt fantastisk! Jeg kommer absolutt til å ta turen igjen snart. Vi valgte et bord som hadde bra utsikt ut mot konserten, og jeg fikk blant annet med meg konserten til Emilio og Arif! 

Det var mange andre under middagen, og det er så morsomt å bli kjent med så mange forskjellige folk! I tillegg var det mange kjente jeg ikke har sett på en stund, og det er alltid like kos å se dem igjen. 
Da middagen var ferdig, trasket vi ned til backstage for å se konsertene inne, drikke litt og snakke sammen.


…Etterhvert kom faktisk Marius og hentet meg der, og siden jeg skulle begynne 06.00 morgenen etter, ble jeg selvfølgelig med. Det hadde vært en lang dag og jeg var veldig sliten. Tusen takk til h&m for en helt fantastisk og uforglemmelig sommerkveld! En av de beste kveldene på lenge 🙂 Og takk til alle de flotte menneskene som gjorde denne dagen så fin! 

4 kommentarer
  1. Hei!
   Hvor er buksen din fra? Og den stripete vide buksa fra innlegget før? Hehe, er på utkikk etter vide bukser, men som er litt stramme i livet 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg