ferien går til….

Jeg kan ikke tro det, men i dag har jeg endelig ferie! Det føles så deilig å legge vekk jobbklær for en stund, og heller tenke på at det bare er å slappe av og kose seg i nesten to uker fremover. Og vet dere hva jeg skal? Om noen få timer letter flyet, for Marius og jeg skal til MIAMI! Herregud, det har fortsatt ikke gått opp for meg at vi skal dit. For noen få dager siden bestilte vi reisen, og nå skal vi plutselig dra dit. Ingen av oss har vært i USA før, så dette blir noe helt spesielt, tror jeg. 

Vi skal være der i ti dager, leie bil og kose oss skikkelig! Vi har også planlagt noen småturer, og jeg kan nesten ikke vente. Har noen av dere vært der før? Det hadde vært supert om dere kunne gitt noen tips til restauranter, utflukter, steder å se eller egentlig hva som helst! 🙂 


…..Jeg tar selvfølgelig med mac´en, men hvor mye jeg har tid til å sitte foran den, er en annen sak. Jeg skal prøve å være flink til å oppdatere om det er internett på rommet, og jeg vil selvfølgelig oppdatere masse på instagram 🙂 Ha en deilig ferie, dere også! 

11 kommentarer
  1. Hei!
   Vært i Miami to ganger og kom hjem fra tur nummer to for ikke så lenge siden. Var der da i to uker. Siden dere skal ha leiebil anbefaler jeg dere å kjøre ned mot Key West, så utrolig mange fine plasser og bare kjøreturen er en opplevelse i seg selv. Hvis dere skal ut så legg dere på stranden i nærheten av Ocean Drive kvartal 13-10. Da er det fire forskjellige partyplanners minst som gjerne vil ha dere på listen så du kommer inn på de heteste utestedene som er ICON, Story og LIV. Hvis dere ikke vil forplikte dere så er Clevelander og Mango’s tropical cafe bra utsteder i Ocean Drive hvor alle kommer inn 🙂 De store utestedene følger ikke vanlig kø-regel og plukker derfor folk i køen med mindre du kommer som en del av et selskap med en partyplanner. Spisesteder synes jeg var litt vanskelig ut ifra norsk standard, men Sugar Factory og flere andre resturanter i Ocean Drive er veldig ålreite. Må også sjekke ut Espanola way/spanskegaten som ligger i Washington Ave. Shopping er best i Lincoln Road Mall som er en lang gågate med alle mulige butikker for mer high end fashion er i Collins ave kvartal 6 ca.
   håper dette var til hjelp!

  2. Ah, kos deg masse 😀 Jeg har jo bodd på Miami Beach, så har noen tips! Prøv å spis på Texas De Brazil eller selvfølgelig Hakkasan, shop på Aventura Mall eller Bal Harbour. Hvis dere skal ut anbefaler jeg LIV eller Wall.

  3. Dere burde ta en roadtrip og kjøre nedover mot key west. Hele veien nedover (Florida keys) består av mange skjulte perler, og det er lett å stoppe langs veien med bil! Anbefales 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg