endelig fremme i miami

Omg, jeg kan ikke tro at vi har kommet frem til Miami! Det er så utrolig deilig å ha kommet hit nå, det er som å være i en helt annen verden, og det fantastisk! Flyturen i går gikk helt ok etter en valium og masse øl, søvn og mat, og etter ni timer landet vi. På flyplassen måtte vi vente i to og en halv time i en varm og trang gang med sikkert tohundre andre mennesker, og det var mildt sagt helt jævelig. Ingen tilgang på verken vann, aircondition, toalett eller sitteplasser, og absolutt ingen kontroll på noen ting! Men da vi først fikk satt oss inn i en taxi og kommet oss til hotellet, tenkte vi ikke noe mer over det. 

På hotellet hadde de selvfølgelig ikke fått reservasjonen vår, så vi ble sendt til nabohotellet for en natt, som faktisk er et kjempefint hotell vi hadde lyst til å bo på før vi bestilte reisen. Det er ett hakk finere enn det vi bestilte, så at vi ble sendt dit er jo bare helt sykt random. Der ble vi tatt imot med åpne armer og fikk et kjempefint rom med en fantastisk utsikt mot havet. Det var sent, så vi bestilte mat via roomservice, noe som også hadde en svimlende pris på 700 kroner. Uansett, den burgeren var så utrolig verdt de pengene, og han som kom med maten var kjempesnill. Han satte opp et stort spisebord for oss, dekket på bestikk, snudde tv`en mot oss og satte opp stoler. Haha, jeg vet ikke med dere, men jeg er absolutt ikke vandt til slik service. Burgeren var ihvertfall helt nydelig, og en av de beste jeg noen gang har smakt.

 

….I dag våknet vi til regn, og det har egentlig regnet i hele dag. Vi fikk ihvertfall gratis frokost på grunn av bryderiet, og vi har endelig fått et rom på det hotellet vi bestilte. Marius var ikke så fornøyd med utsikten på det første rommet, så etter mye om og men sitter vi nå på rom nummer tre på ett døgn, og her trives vi veldig godt med både badekar, to store dobbeltsenger, god plass, balkong og utsikt mot både hav og by. Hva er bedre enn det? 


Det mest tilfeldige som noen gang kunne skje er jo at en venn av oss bodde på det samme hotellet som oss, hva er liksom sjansen for det? Han har bil her, så vi har brukt hele dagen til å farte rundt i Miami. Vi har blandt annet sjekket ut Star Island og Palm Island som er to øyer med porter, hvor de fineste husene i Miami ligger. Vi kom heldigvis gjennom porten, og fikk se hvert enkelt hus. Dette er noen av de fineste og største tomtene jeg har sett noen gang, og de fleste er eid av kjendiser som Birdman, Madonna og mange fler.


…Denne bilen er forresten helt perfekt, og jeg storkoste meg i baksetet mens guttene satt foran. 

Ellers har jeg og Marius kost oss på rommet, og jeg vil bare fortelle dere at vi har det helt utrolig bra! 
Jeg vil også si tusen takk til alle dere som har gitt meg tips om ting å gjøre her, det betyr mye og vi skal prøve å teste ut alt 🙂 Ha det fint i Norge!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg