deilig sommerpiknik m/ foodora

I sommerferien var jeg så heldig å bli invitert til nok en deilig matopplevelse med selveste Foodora! Jeg har vært med på dette en gang før, og etter den kvelden kan jeg rett og slett ikke takke nei. Mat er jo en stor del av meg og livet mitt, og derfor betyr det mye å få lov til å bli med ut og smake på forskjellig mat i Oslo by. 

Denne gangen var det piknik ute, og det finnes jo ikke noe som er hyggeligere enn det. Jeg dro med Astrid-Helen, som alltid er like blid og hyggelig, og sammen trasket vi oppover til St.Haugen. Vi kom dessverre litt sent, og da vi endelig kom frem begynte det selvsagt å regne. Derfor pakket vi sammen og ble tatt med til en annen restaurant, hvor vi to fikk velge hver vår rett og noe å drikke på. 


Kjole/her


Herregud, se så fint de hadde gjort det, da!
Maten er fra Spuntino i Oslo, og kan bli levert via foodora. 

Vi bestilte selvfølgelig burger, og det angrer jeg ikke ett sekund på! Min burger var med blant annet chevre og rødbet, som er noe av det beste jeg vet om! Restauranten heter Cafè Laundromat og ligger på Bislett. Anbefales virkerlig, servicen var også helt topp! Vi ble sittende lenge alle sammen, og det var superhyggelig. 

…Ikke nok med det, Astrid og jeg fikk også med oss hver vår goodiebag med maten de andre fikk i parken. Tusen takk for alt, kjære Foodora

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg