friterte halloumisticks m/ couscous

Okei, jeg er fult klar over at klokken ikke engang er elleve på morgenen, men jeg er bare nødt til å gi dere en supergod oppskrift som dere MÅ teste ut! Det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker ost, og mest av alt – halloumi. Dette er en gresk ost som inneholder både ku-og geitemelk, og som er veldig fast. Den blir ofte brukt på grillen, og jeg har bostavelig talt levd på denne osten det siste året. Jeg pleier å kjøpe den med chili som faktisk er veldig sterk, og sprøsteke den i pannen. Nam! 

Uansett, her om dagen ville jeg prøve noe litt annerledes, og plutselig fikk jeg det for meg at det burde gå an å fritere den. Jeg kuttet osten i lange, tykke pinner, rullet dem i hvetemel og stekte dem i masse olje på høy varme i en panne. Jeg har litt angst for å fritere hjemme i vanlige kjeler, så jeg bruker alltid en stekepanne og masse olje. Det blir nesten det samme resultatet, men du har mer kontroll over oljen, og det har vanskeligere for å koke over. 

Da de hadde blitt gyldne, la jeg dem på en tallerken med papir, så de fikk renne av seg. Minner faktisk om mozzarella sticks, bare mye bedre! 

…Serveres med hva du vil! Her har jeg kokt litt couscous og lagt på stekt spinat, paprika, vannmelon og cherrytomater. Perfekt sommermat, spesielt for dere som ikke spiser kjøtt! Nam nam 🙂 
 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg