ulykkesuken

Ja, dere! Dette er et typisk innlegg hvor jeg faktisk synes synd på meg selv, for i løpet av denne uken har det skjedd mye rart med meg. Ikke bare har jeg fått den største kvisen midt på nesa og ryggproblemer, jeg har også hatt store smerter i visdomstennene mine på den ene siden, og i skrivende stund ligger jeg i sengen med hovent kinn, slapp tunge og lepper uten følelser. Jeg fikk heldigvis dra hjem fra jobb litt tidligere for å trekke tennene, og selvom det er deilig å bare få de ut, gruer jeg meg veldig til dagene fremover. I vinter tok jeg begge på den ene siden, og midt i julefeiringen i Danmark fikk jeg betennelse som jeg gikk med i en hel uke! Derfor håper jeg at alt går fint denne gangen! Uansett, det er deilig å være kvitt alle fire, og bare tanken på at jeg aldri må trekke fler visdomstenner gjør meg kjempeglad! Blodsmaken og smertene får jeg vende meg til. Det er jo alltid deilig med ett par dager fri 🙂 

Ja, så var det ryggen min da. Jeg har vært hos en terapaut som tipset meg til forskjellige tøyeøvelser og sovestillinger, jeg sover nemlig helt spesielt og det har rett og slett slitt på kroppen min. Hun mente også at jeg burde begynne med pilates, noe jeg faktisk har hatt lyst til veldig lenge nå, så kanskje jeg klarer å få det til denne gangen. Har dere noen erfaring med pilates? 

Sånn….det var nok klaging for en lang stund fremover. Det er så deilig å ha et sted hvor man bare kan slippe ut alt! Marius får nok høre litt klaging når han kommer også, men sånn er det å ha en kjæreste 🙂 Nå skal jeg sove litt, også tenker jeg å lage meg noe flytende til middag……kanskje suppe? Har dere noen tips?

 

3 kommentarer
  1. Uff, så kjipt da. Er noe av det værste å ha vondt i tennene. Men herlig å slippe å tenke på å treffe flere visdomstenner da (:
   Håper smertene gir seg, og at du klarer å begynne med pilates ^^

  2. Jeg begynte med pilates for vondt nakke / skulder i sommer og det hjelper VIRKELIG 🙂 Jeg elsker den treningsformen, det er kjempegøy, også blir det jo ekstra ålreit å drive med når smertene sakte men sikkert forsvinner.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg