mine nye favoritter

I det siste har jeg fått helt dilla highlighter, og “strobing” som det så fint heter. Som sagt så bruker jeg lite tid og penger på sminke, men jeg synes at det skal så lite til for å variere og se fin ut! Highlighter gjør at huden gløder, og jeg føler at det fremhever punkter i ansiktet mitt godt, som feks. kinnbeina. 

Siden jeg nylig gikk til innkjøp av litt nytt å ha i sminkepungen, tenkte jeg å tipse dere om mine favoritter! 🙂 

Smashbox sin foundation Studio Skin har jeg brukt så lenge jeg kan huske, og jeg er alltid like fornøyd. Dette er da selvfølgelig ikke en ny favoritt, men en absolutt favoritt uansett som fortjener å bli nevnt! Den smelter lett inn i huden og gir en perfekt glød og jevn hud. Jeg elsker, elsker, elsker den! Jeg bruker nummer 1.1 og har alltid gjort det uansett brunfarge. Den gir som sagt ikke noe ekstra farge, men jeg synes allikevel at den alltid har passet, og den gir det perfekte grunnlaget for pudder og annen sminke. Jeg kommer aldri til å bytte foundation så lenge jeg har denne i butikken! Den er også veldig drøy i bruk, så du kan ha den i evigheter! Anbefales på det sterkeste. 

Min nye favoritt er som tidligere fortalt Maybelline sitt nye produkt, Master strobing stick. Begge fargene er nydelige, og de er perfekte til hverdags. De er ikke så sterke i fargene, men gir fin glød og glans til huden. Man føler seg så mye mer fresh! 

Sist, men ikke minst, alles kjære Glow Kit fra Anastasia Beverly Hills. Denne har jeg nettopp kjøpt og har derfor ikke brukt den så mange ganger enda, men jeg er veldig fornøyd så langt. Dette er jo et produkt som “alle” jenter vet om, og noen bruker den mer enn andre. Jeg har kun brukt den når jeg har pyntet meg, for jeg synes at det er litt vel mye glitter for jobb og hverdag. Men for all del, den er superfin, gir veeldig mye glød og det kommer også fire forskjellige farger, så her er det bare å mikse! Jeg synes at disse produktene er veldig dyre, men akkurat dette produktet kommer jeg til å bruke så lite av fordi den er så drøy i bruk, at det mest sannsynlig er verdt pengene! Jeg anbefaler å gå til innkjøp av denne hvis du er glad i å sminke deg og ønsker deg en god highlighter av bra kvalitet! 

Har dere noen produkter dere vil tipse om? 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg