til alle norges jenter

Okey….det er lenge siden jeg har orket å engasjere meg i andre mennesker, spesielt andre bloggere. Uansett hvor man trykker seg inn, så står det alltid ett eller annet om den og den personen, og det er egentlig alltid like uinterressant. Men i dag trykket jeg meg helt tilfeldig inn på kommentarfeltet til Isabell Raad, og jeg må bare si at jeg er helt sjokkert. Dette handler egentlig ikke om henne, men hva folk tillater seg selv å skrive. Jeg henger garantert litt etter, i og med at jeg aldri leser blogger eller kommentarfelt, men jeg må allikevel bare få sagt et par ord om dette. 

Ja, det er ingen hemmelighet at hun har operert mange forskjellige steder på kroppen, eller at hun får folk til å trykke seg inn på bloggen fordi hun har skrevet en helt syk setning på instagram. Men herregud, dere trykker dere inn der uansett! For hennes del fungerer det jo helt utmerket. Ikke bare det, men alt som står i kommentarfeltet er jo bare helt sinnsykt. Ja, kanskje har hun for store lepper, for tynn midje eller for mye sminke, men er det ditt problem? Fy faen, jeg er så drittlei av å høre alt det maset og tullpratet om bloggere. Jeg kunne faktisk ikke brydd meg mindre, og jeg har HELDIGVIS større problemer og bekymringer i hverdagen enn hvorfor Sophie Elise gikk toppløs på en fest eller hvorfor Isabell ikke forteller oss hva hun har operert nylig. Og på toppen av alt, skal man liksom bruke sin egen tid på å gå inn på bloggen deres og slenge masse usakelig dritt? Jeg vet veldig, veldig godt at det finnes for mange rappkjefta, sjalu jenter som ikke har noe annet å gjøre enn å rakke ned på andre via pc, men er det en ting jeg vet enda bedre, så er det hvor lite kult det er å sitte igjen med alle disse kommentarene. Det går kanskje ikke helt innpå, og man kan stå opp og si at man tåler det, men selvfølgelig bryr man seg til en viss grad. Ja, så har kanskje Isabell operert seg for mye, og jeg er selvfølgelig ikke uenig i det. Min personlige mening er at hun er en pen jente som ikke trenger å fikse seg selv så mye, og kanskje heller prøve å bli fornøyd med seg selv på en annen måte. Men igjen, det er hennes kropp, hennes penger og hennes valg, og jeg kunne seriøst ikke brydd meg mindre om hva hun velger å gjøre med seg selv. Det påvirker ikke meg på noen som helst måte. Ja, jeg forstår også at det kan påvirke andre yngre jenter, og at mange ser på henne som et forbilde, MEN den dag i dag så er hun søren meg ikke den eneste som driver med “ting som påvirker unge jenter”, så den unnskyldningen kan vi rett og slett ikke bruke lenger. Herregud, JEG blir påvirket av unge jenter.

Det er uansett så trist å se hvordan jenter skriver. I kommentarfeltet hennes ser jeg setninger som “du ser så jævlig ut nå”, “du har sikkert operert kjønnsleppene”,”leggene dine har blitt tjukke” og andre direkte stygge kommentarer. Er det sånn man går frem om man vil komme med en seriøs kommentar som hun tar alvorlig? Det viktigste er vel at hun er fornøyd, og uansett – dere leser jo den fordømte bloggen uansett, så hva er forskjellen? Dere bare kaste ut noe dritt, for å føle dere selv bedre, eller hva? Jenter ass. 

Jeg kan lese på sosiale medier hver eneste dag at “vi jenter står sammen”, “jenter er best” blabla, men når alt kommer til stykket, så er vi bare noen selvopptatte, svake, sjalu personer som hele tiden er ute etter å finne feil på andre. Det skal liksom alltid være så utrolig synd på oss fordi gutter gjør ditt og menn sier datt, men så er vi faen meg de verste selv! 

Så – til alle dere jenter der ute. Være så snill og tenk litt på hva dere kommenterer. Det er ikke noe poeng å holde på sånn, la heller være og skriv noe om du ikke har noe hyggelig å si. Og husk! Det er forskjell på å være ærlig og det å være slem. 

Og dere tenker kanskje “det kan være gutter som kommenterer også”, men nei! Det kan faktisk ikke det, ihvertfall så er det så få av dem at det ikke spiller noen rolle. Og dere kan bli så sure dere bare vil, men jenter – dere vet at jeg har rett! Men vi kan være snille og søte også, og jeg håper at fler kan bli det fremover. Vi er jo bare mennesker! Nå er det på tide at vi klarer å heve oss over andre mennesker, og heller prøver å fokusere på oss selv. Eller verden. Siden Trump vant valget i dag. God natt. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg