en liten juletradisjon

På tirsdag var jeg så heldig å få bli med Astrid på den årlige The Body Shop arrangementet, som alle bloggere snakker om! I likhet med i fjor klarte jeg å snike meg inn, og jeg er så glad for at jeg fikk komme! Dette er så koselig, og siden det nesten er en tradisjon, setter det virkelig julestemningen i snurr. Vi ble møtt i døren med både pepperkaker og rødvinsgløgg, og det sier man jo ikke nei til på en kald vinterkveld!

Butikken var proppfull med produkter, deilige dufter og julekalendere, og de har jo egentlig alt du kan drømme om av kroppspleie. Deres tre nye juleprodukter var helt fantastiske, og vi fikk prøve og lukte på alle tre. Vanilje, krydret eple og ville bær. Alle luktene hadde et hint av jul i seg, og jeg gleder meg allerede til å teste dem ut. Min favoritt var selvfølgelig vanilje, men “spiced apple” var også en yndling. 

Ikke bare det, men de er også kjente for å ha store og spennende kalendere, og de er ikke noe mindre i år! Og visste du forresten at for hver eneste julegave som blir solgt, redder du èn kvadratmeter med regnskog? Body Shop har alltid vært opptatt av kloden vår, og det er helt fantastisk. Produktene deres har heller aldri blitt testet på dyr. 

Før vi skulle dra fikk vi lov til å velge oss litt hver, og så pakket de det inn for oss som en fin gave. Jeg gleder meg til å åpne min! Har dere handlet noe hos dem i år? God jul da, dere!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg