pink friday

Hei alle sammen, og god formiddag! Det er fredag allerede, er det bare jeg som føler at denne uken har rast forbi? I morgen har jeg endelig fri, og jeg håper på å få gjort noe koselig med Marius, når vi endelig har litt tid sammen. 

Denne uken har vært den beste på lenge, og jeg føler at jeg har fått gjort masse. I dag våknet jeg klokken åtte og da dro jeg rett på trening, hvor jeg hadde en kjempebra økt! Det er faktisk den tredje økten denne uken, og jeg er så utrolig stolt av meg selv, og veldig fornøyd med at jeg har klart å få litt motivasjon og selvkontroll tilbake. Det er en helt fantastisk følelse, spesielt når man trener før jobb og får litt ekstra energi, og nå har jeg i tillegg en hel time hjemme før jeg skal dra. Jeg har satt på dagens middag på svak varme, den skal småkoke i hele dag, jeg har vasket klær og ryddet litt, og selvfølgelig fått i meg en skikkelig frokost! Når man har fått treningsmotivasjon følger matmotivasjon med, ihvertfall i mitt tilfelle, og det er jo det beste av alt! Jeg har fått noen nye favoritter siden sist, så jeg tenkte å dele de kjapt med dere – for dette er noen ordentlige godsaker som gjør trening enda bedre! 

Før trening drikker jeg Nocco, som er en drikk som inneholder BCAA. De har nettopp fått en ny smak som heter Skumtomte, og den smaker helt nydelig! Jeg smakte den for første gang denne uken, og kjøpte med en gang mange som jeg har stående i kjøleskapet. Dette er nemlig en smak som kun er produsert i et spesielt antall, og som også kun selges på Elixia og noen få andre steder. Jeg klarte faktisk å finne den på nettet også, og siden den er litt billigere enn de vanlige Nocco´ene, er det lurt å kjøpe mange samtidig! Dere kan kjøpe den her. 

Det er ingen hemmelighet at det er lurt å drikke proteinshake etter trening, og her i huset gjelder det også! En proteinshake hjelper deg å få deg de proteinene du trenger, og det trenger absolutt ikke smake vondt! Det finnes uttallige måter å drikke proteinshake på, og bare fantasien setter grenser. Du kan lage kaker, rå baller, bars og masse annet, men siden jeg ikke hadde så god tid i dag, lagde jeg bare en helt enkel shake, men med en liten vri. Jeg brukte to scoops med proteinpulver fra Whey med sjokoladesmak, litt mandelmelk og 1 ts chiafrø, og kjørte det glatt med en stavmixer. Hvis du ikke bruker for mye væske så går det fort ned, og man kan også bruke sugerør om man ikke liker smaken. Men, jeg synes absolutt ikke at det smaker vondt! Du må bare vende deg til det. Dessuten kan du jo ha masse annet oppi en shake, som sjokolademelk, honning, yoghurt, banan osv. Uansett, dette pulveret er et av de beste, og det er så greit å ha en stor pose stående hjemme, istedet for å kjøpe en liten flaske etter hver økt. Dette pulveret er også på salg akkurat nå, og du får kjøpt det her. Jeg elsker smaken av sjokolade og jordbær! 

Så, til noe som ikke er noe å spise, men som er noe av det mest praktiske jeg har vært borti. Uttalige ganger har jeg irritert meg over at jeg ikke har noen plass å plassere mobilen når jeg trener eller går tur, og jeg er nok ikke den eneste! Enten den faller ut av lommen på hettegenseren eller blir svett i sportsbh´en – like irriterende er det, men musikk må man jo ha! 

En venninne av meg står faktisk bak dette utrolige produktet, TEGA, og jeg har vært så heldig å få teste det. Jeg elsker designet med duse og lyse farger, samtidig som det ser elegant ut. Dette er rett og slett et belte som du fester rundt hoftene, og hvor det finnes en lomme til mobilen på siden. Dette har blitt en favoritt hos meg, og den er like viktig å ha med på trening som mobil i seg selv. De er heller ikke så dyre, og du kan velge i fler farger. Anbefales virkelig for de treningsglade!
Du kan kjøpe din egen “Tega” her. 

Det siste produktet er min store favoritt, som gjør hverdagen enda enklere. Denne proteinpuddingen kom jeg tilfeldig over i butikken etter å ha sett den overalt på sosiale medier, og tenkte at jeg skulle prøve den ut, selvom jeg var litt skeptisk. Herregud, den smaker helt himmelsk! Jeg klarer ikke å beskrive hvor godt denne smaker, ihvertfall ikke for å være så sunn som den er. 1 boks inneholder 144 kcal, 20 g protein og ikke noe fett eller karbohydrater. Med andre ord, det perfekte mellommåltid! Jeg spiser ofte en hver dag, og smakene med sjokolade og karamell er mine favoritter. Jeg anbefaler virkelig å kjøpe denne om dere trenger litt inspirasjon. Den er også laktosefri. 

Hvis du vil bestille Propud over nettet, som er noe jeg anbefaler, kan du trykke her. Her kan du også lese mer om næringsinnhold! 

…Så, da var den timen gått allerede, og jeg må forte meg til jobb. Jeg håper at dere likte noen av tipsene. Har dere noen tips å gi tilbake?:-) Ha en strålende dag videre!

4 kommentarer

Siste innlegg