ettermiddag på the thief

I går fikk jeg endelig sjansen til å se min kjære Angela igjen, og det var superhyggelig! Vi har snakket om å spise middag på The Thief lenge, og i går passet det perfekt. Vi spiste og koste oss, og for hver gang jeg går inn på det hotellet, blir jeg like overrasket. Det er så kult! Jeg er jo veldig opptatt av interiør og stil, og jeg bare elsker alt. Det ligger kjærlighet bak hver eneste detalj, og man får følelse av ro når man kommer gjennom døren. Restauranten er fantastisk, servitøren var veldig hyggelig og imøtekommen, og er det noe jeg ser på bortsett fra mat, er det hvordan de som serverer oppfører seg. 

I tillegg smakte maten nydelig! Vi delte på alt, så vi fikk smake litt hver. Cheeseburger, trøffelpasta og brunostskum med bringebærsorbet var bare noe av det vi spiste! Ingenting slår å spise god mat, ta et glass Chablis og kose seg i Oslo på en så fin solskinnsdag! 

….Og som den kokken jeg er, så elsker jeg selvfølgelig trøffel! Hvem gjør ikke det? Her fikk jeg servert pasta som er laget på huset med hjemmelaget trøffelsmør, og selvfølgelig må man ha litt revet fersk trøffel på toppen. Jeg gleder meg til å lage dette hjemme. Nam nam! 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg