malesøndag

Hei alle mine kjære lesere, og god søndagskveld! Jeg håper at dere har hatt en fantastisk helg, det har ihvertfall jeg! Det er lenge siden jeg har gjort så mye på bare noen dager, og det føles deilig. I går etter jobb dro jeg på hytta med mamma, og det har vært så utrolig koselig der! Vi sov over til i dag, og grunnen til at vi var der, var for å starte med å pusse opp. Jeg har mast meg til å få male og innrede litt annerledes, slik at jeg kan bruke det stedet litt mer fremover. Hytta er ikke så stor, men veldig, veldig koselig, og perfekt for sene sommerkvelder. Den ligger ved Tyrifjorden, og bare se på den utsikten! Det er så fantastisk fint der, og jeg gleder meg til vi blir ferdige. 

Klokken 10 i dag tidlig, etter en nytraktet kaffekopp, startet jeg å male stuen, og da vi skulle dra hjem igjen klokken 15, hadde jeg malt over halve stuen. Altså, vegg og tak! Det er søren meg tøft for skuldrene, men jeg får ta det som dagens treningsøkt – og det er jo så verdt det! 

Nå er jeg godt plassert hjemme igjen, og i morgen er det tidlig opp og på jobb. Ellers gleder jeg meg så mye til onsdag, og vi alle må krysse fingrene for fint vær. 

Sov godt, dere! 
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg