min nye rutine

Det er jo ingen hemmelighet at vi jenter, eller de fleste av oss, har enten cellulitter eller strekkmerker. Eller begge, som meg. Nå som sommeren nærmer seg blir vi nok ekstra fokusert på å få disse mindre synlige, og stramme opp. I en periode brukte jeg “biooil” som blant annet Sophie Elise har skrevet masse om, men den inneholder så mye tull at jeg rett og slett kuttet den ut. 

Men – for noen uker siden var jeg hos Vass Pr i Oslo, og da fikk jeg med meg to herlige produkter som jeg skulle teste ut! Jeg er veldig glad i å teste ut forskjellige ting i en periode, selvom jeg som regel pleier å være litt skeptisk til slike produkter. Det ene er Swissclinic sin skin body roll, som dere mest sansynlig har sett før. Det andre produktet er en bjørkeolje fra Weleda, som skal redusere cellulitter og stramme opp huden.

Jeg har ikke brukt disse så altfor lenge og dere ville nok ikke sett forskjell på bilder, men jeg kan love dere at det virker! Huden virker strammere og glattere, og jeg håper at strekkmerkene mine blir de neste som forsvinner. Ihvertfall litt. 

* Rull mange ganger frem og tilbake på samme sted, før du bytter retning og gjør det samme. Bruk god tid! 
* Smør noen dråper av oljen på det stedet du har rullet, og masser godt inn. 
* Repeter dette hver kveld til oppnådd mål. 
* Bruk oljen to ganger daglig den første uken.

* Husk og vaske hendene – oljen er grønn! 🙂 


vasspr/sponset

…Husk at det ikke finnes noen mirakelkurer og at både kosthold og trening har en stor betydning for hvordan resultatet skal bli. 
Har noen av dere prøvd noen av disse før, og fikk dere resultater? 🙂
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg