da er turen bestilt!

I mange år har min besteveninne og jeg snakket om å dra et sted det året vi fyller 25, og nå har det året endelig kommet! Da vi fylte 18 dro vi på en skikkelig jentetur til Stockholm, og tiden har bare flydd avgårde! Nå sitter vi her, jeg fyller snart 25 og vi har endelig tatt oss tid og råd til å bestille en tur til selveste New York! Jeg har aldri vært der før, men alltid hatt lyst til å dra dit, og nå skjer det. Jeg tror det som har hindret meg mest er flyturen, jeg har jo så utrolig flyskrekk, men man kan ikke la være å se verden selvom. Vi skal kose oss masse, og oppleve ihvertfall noe av hva denne fantastiske byen har å by på! 

Jeg setter selvfølgelig megastor pris på all form for tips, anbefalinger osv, og jeg håper at dere hjelper meg med å finne de beste stedene og gjemte skatter. Jeg gleder meg sååå mye!

1 kommentar
  1. Du burde gå på Smorgasburg i Williamsburg, dette er hver lørdag. Super masse god og spennende mat og perkeft om det er fint vær! Ellers burde du sjekke ut by Chloe, Mr. Purple, Balthazar, Rue 57, Lucky Bee, og Catch for å nevne noen steder =)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg