ølbriller og trikkesang

God kveld alle sammen! Eller skal jeg kanskje si god natt? Klokken har nettopp passert tolv, og her sitter jeg og lurer på hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg har så utrolig mange ting jeg er nødt til å gjøre, men jeg klarer liksom ikke å sette igang. Kanskje jeg bare skal legge meg? 

Denne dagen har vært helt fantastisk, vi har nemlig hatt utdrikningslag for storesøsteren min! Jeg har jo aldri vært med på det før, så jeg visste ikke helt hva som skulle skje, men vi hadde det så gøy, og jeg kunne ønske at vi kunne gjøre det hver helg! Vi startet dagen i parken med grillmat, champagne og leker, før vi trasket til et studio hvor hun skulle få synge inn noen sanger. Det var dritkult, og vi andre fikk til og med være med på en av sangene. Hun var så flink, og jeg er så stolt over å ha en sånn fantastisk søster som kan så mange forskjellige ting, som har så mange gode venner, og som alltid er like blid og snill. Det er jo ingen sak å lage fest for slike mennesker! 

Vi avsluttet dagen med en stor og deilig middag, og jeg spiste en velfortjent burger som jeg slukte ned på 1-2-3! Marius og jeg har jo gått på diett i to uker nå, og når det først kommer en dag hvor man skal drikke fra tidlig om morgenen og spise masse, kan jeg like godt kjøre helt ut. Jeg har faktisk ikke drukket såååå mye alkohol i dag heller, noe jeg er veldig stolt over. Jeg pleier jo som regel å være den som drikker mest av alle, men i det siste så har jeg fått litt avsmak, i tillegg til å innse at jeg faktisk er litt lei av alt som har med drikke og festing å gjøre. 

Mens de andre dro videre ut, dro jeg hjemover. De fleste er jo 8-10 år eldre enn meg, men jeg følte meg som den eldste og kjedeligste da jeg sa takk for meg, i min egen søsters utrdrikningslag. Kroppen min sa bokstavelig talt stopp, og da er det bare å komme seg hjem. 

Nå har jeg tatt en laaaang og varm dusj, smurt meg inn med masse aftersun og er egentlig ganske klar for å legge meg. I morgen har jeg også fri, og det blir deilig. Jeg håper at dere har hatt en like fin lørdag som meg, og at dere koser dere masse! 
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg