søndagstur

For en dag! Etter en lang dag i går, fikk jeg endelig sove ut skikkelig. I natt kom Marius hjem fra byen, og jeg våknet til at han la seg tett inntil meg og sovnet. Det var så kos! Vi våknet tidlig, lagde oss kaffe og satte oss ut i solen. Vi har jo en bitteliten hageflekk utenfor, og hver gang solen titter frem, løper jeg bokstavelig talt dit. 

Etter en skikkelig bra rygg- og biceps økt tok vi turen til Fornebu hvor vi leide bysykler. Ingen av oss var klar over at det fantes der, men det gjorde det jammen meg, og det skal vi utnytte i hele sesongen! Er det noe jeg virkelig elsker så er det å sykle, til tross for at jeg ikke har en egen akkurat nå. Uansett, bysyklene koster 199,- og de er overalt! De kan derimot ikke brukes i Oslo, men i hele Bærum. Fornebu er så fantastisk fint, og det var en drøm å sykle på de rette og fine veiene. Vi syklet også langs vannet, i små bortgjemte stier, og så på alt av natur som vokser der. 

Nå har vi nettopp spist en deilig fiskeburger, og jeg sitter og smugspiser vannmelon og jordbær. Det er seriøst det beste jeg vet om, spesielt i varmen! Er dere ikke enige? 🙂 

Ha en fin søndag videre <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg