har du noen tips du vil dele med meg?

Nå er det ikke lenge igjen dere, før jeg setter snuten mot Nyc med min bestevenninne, Ingvild! Allerede neste onsdag er vi klare (forhåpentligvis) til å dra, og jeg gleder meg skikkelig. Jeg gruer meg selvfølgelig til å fly, men jeg regner med at jeg klarer å overleve denne gangen også. Håper jeg, ihvertfall. 

I kveld skal vi sette sammen en plan, dag for dag, og derfor lurer jeg på om jeg kan få deres hjelp! Vi har aldri vært der før, og trenger alle de tipsene vi kan få! Har dere noen kule spisesteder, noen fine rooftops, eller en skikkelig unik butikk vi bare må se? Skriv det i kommentarfeltet! Vi setter stor pris på alle tips, så jeg håper at jeg får noen. Tusen, tusen takk! 

Processed with VSCOcam with f1 preset

3 kommentarer
  1. Til frokost/lunsj anbefaler jeg virkelig Two Hands og Nickle & Diner. Små perler som ikke er turistfeller med ordentlig god mat og fersk kaffe. Også har begge stedene kule konsepter som kommer til å gjøre at du vil tilbake. Ellers anbefaler jeg Coco & cru til lunsj/middag. Flere steder i Little Italy er også verdt å ta turen innom.

  2. Heia! Vi bor i New York så deler gjerne noen kjekke tips 😀 Favoritt området vårt er SoHo. Der er det så kult og vet at de fleste nordmenn liker seg godt der. Her finner du jo kjente favoritter som delicatessen og butchers´s daugther. NoMo er også super for frokost/lunsj i dette området, veldig fint der og god mat 🙂 Til middag anbefaler vi Lavo og TAO. Virkelig super god mat. Så kjekt å stelle seg og ta turen her på kvelden. STK Downtown & Rooftop er også dødsbra og der er det så fint, det finner du i meatpacking district. En annen fin rooftop er PND. Nå vet vi ikke hvor gamle dere er, men hvis dere ska ut så bør dere finne dere en promotør. Da får dere gratis inngang, VIP-bord, drikke og slipper forbi køene. Bare gi beskjed så kan vi koble dere til noen promotørere. De elsker å ha med seg norske jenter ut, haha! Kos dere masse, er en fantastisk by <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg