back to reality

Er det bare jeg som blir deppa og sliten av å komme tilbake til hjemlandet og hverdagen, etter en liten ferietur? Jeg har ikke gjort noe annet enn å sove etter at jeg kom hjem, og hver gang jeg våkner, kunne jeg ønske at jeg våknet opp i nyc igjen. For en fantastisk tur det har vært!

Jeg er nok den eneste bloggeren som ikke klarer å pakke inn bloggetid når jeg er ute å reiser, og seriøst – det har vært helt umulig. Vi har gjort ting hele tiden, og såvidt hatt tid til å stelle oss på rommet. Det er et godt tegn, tenker jeg. Jeg gleder meg så mye til å fortelle dere om alle de fine stedene vi har vært på – og ikke minst – takk til alle dere som ga oss fine tips! Vi har faktisk gjort noe av det, og vi satte stor pris på at dere fortalte oss alt. Dere er gode! 

I dag har jeg heldigvis en fridag, og har faktisk tid til å vaske klær, pakke ut og hente meg inn igjen. Greit, jeg våknet klokken tre på ettermiddagen, men har allikevel fått til en superfrokost med et hint av nyc. Vi spiste masse toast med avokado, så det ble det jeg lagde i dag, sammen med litt stekt eggehvite. Nam! I tillegg løp jeg bort til Kaffebrenneriet og kjøpte nykvernet kaffe, som jeg laget deilig kaffe av. Kan dagen starte bedre? Og ja, jeg har planer om å drikke opp hele presskannen alene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etterpå tenker jeg å prøve å komme meg tilbake på trening, det er nok på tide. Haha! Ha en fantastisk dag videre i solen, dere 🙂 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg