hjemmelaget kroppsskrubb med kaffe

At jeg elsker kaffe er ingen hemmelighet, og i hele sommer har jeg vært helt besatt av å lage svart kaffe hjemme. Jeg jobber jo på en cafè hvor jeg drikker kaffe hver morgen, og derfor blir det liksom ikke så mye av det når jeg kommer hjem. Men! Ingenting slår en nylaget presskanne full av deilig kaffe, og det er vel de fleste enige i. Derfor er dette noe jeg sakte men sikkert har begynt med. 

Etterhvert har jeg prøvd å tenke ut noe å bruke gruten på – det er jo faktisk en del man kaster, og hvis man kan bruke den til noe nyttig, hadde det vært superkult. Det jeg klarte å ende opp med, og som absolutt ikke er noe nytt, men som kanskje er noe de fleste ikke tenker over er nemlig en deilig kroppsskrubb. 

Denne kroppsskrubben er superenkel å lage, den holder en god stund, og den er jo nesten gratis! Jeg elsker følelsen av å lage noe ut av noe man ellers bare hadde kastet, så dette er noe jeg kommer til å gjøre fast. Dessuten vet du jo akkurat hva den inneholder. Den kommer også til å fjerne døde hudceller, øke blodsirkulasjonen og fjerne cellulitter. Masser den godt inn i huden på kroppen når du står i dusjen, la den virke litt og skyll deretter av. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Noras hjemmelagde kaffeskrubb 

kaffegrut (jeg lager av alt som er igjen i kannen)
kokosolje
havsalt 
evt. sukker
lavendelolje eller annen 

Bland kaffekrut, salt, sukker og lavendelolje sammen i en bolle, og spe til med kokosolje. Ha i slik at du får ønsket konsistens, den burde ikke være for løs, men heller ikke for tykk, da er det vanskelig å smøre den ut. Jeg bruker ikke alltid lavendelolje, da jeg  elsker lukten av kaffe. 
Ha blandingen i en boks og ha den stående i kjøleskapet. Den varer ikke altfor lenge, men jeg har hatt min stående i kjøleskapet i ca en uke uten problem. 
TIPS; lag en del av blandingen og bruk deilige dufter i, ha dem på noen fine små bokser og gi det bort i gave. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg