en ettermiddag på kolonihagen

Da jeg ble invitert til middag på Kolonihagen, var selvsagt svaret ja! Jeg har hørt så mye fint om dette stedet, men aldri tatt turen selv, så nå var det på tide! Den lille, koselige restauranten som ligger bortgjemt i en sidegate på Solli, er noe av det vakreste jeg har sett på lenge. Bakgården, hvor man normalt kan sitte, er full av nydelige planter, gamle blomsterkrukker og lykter som lyser opp. 

Inne hadde venninnen min bestilt en flaske med rosèvin, en perfekt start på kvelden! Vi bestemte oss for å bestille noen småretter hver, og smake av hverandre. Fort ble vi enige om at dette er den beste måten å spise ute på, da man kan smake mer enn bare èn rett. Rettene vi endte opp med var friterte morkelballer med flesk, kveite med surmelk og urter, og stekt hjertebladsalat med krabbe. Alt smakte deilig, men favoritten vår var morkelballene. De var helt, helt fantastiske, og smeltet på tungen. 

Noe av det som gleder meg mest innenfor mat er urter og måten man pynter en tallerken på, så det gledet meg så mye å se hvor flinke de var til dette. Små roseblader og friske urter – nydelig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takk for en deilig middag!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg