nivea x whyred

Vi alle vil at deodoranten vi velger skal gi deg beskyttelse og lukte godt, ikke sant? Men kan vi forvente at deodoranten ikke ødelegger klærne dine? Ja, det kan vi faktisk! 

Vi har vel alle opplevd å måtte kaste yndlingstskjorten vår fordi den har blitt gul eller hvit under armen? Det har ihvertfall jeg, og jeg er sikker på at jeg ikke er alene! Nå har Nivea kommet med en fresh nyhet, og den heter Invisible for black & white! Teknologien heter anti-stain formula og gir deg 48 timers beskyttelse, i tillegg til at den ikke gir den hvite skjorten gule flekker, eller hvite striper på den svarte genseren din. Hvor kult er ikke det? Og den treffer butikkhyllene allerede i februar. Jeg gleder meg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke bare det, men de har nå samarbeidet med klesmerket WHYRED! Den klassiske Karolinaskjorten til WHYRED har vært en bestselger i over ti år, og den har nå kommet i en ny, begrenset utgave med inspirasjon fra deodoranten til Nivea. Resultatet? En dritlekker skjorte! Både Nivea og Whyred har en felles tro på kvalitet og langsiktig mote, noe som gjør dette samarbeidet så bra. 

Jeg har selvfølgelig fått lov til å ha en liten giveaway, så det er en av dere som er så heldige å få lov til å stikke avgårde med en skjorte og en deo. Alt dere trenger å gjøre for å delta er å svare på spørsmålet under. Jeg trekker en vinner i løpet av helgen! 🙂 Verdien av gaven er 1600,-

Hvor kommer navnet “Nivea” fra? Altså, hva betyr det? 
Skriv svar i kommentarfeltet – husk navn og klesstørrelse. 

 

14 kommentarer
  1. Nivea kommer fra det latinske ordet “nix” eller “nivis” som betyr “hvit som snø”.
   Str. M

  2. Det hele begynte i 1911, da farmasøyten og den visjonære entreprenøren Dr. Oscar Troplowitz forsto potensialet i Eucerit, en emulgator som var utviklet av kjemikeren Dr. Isaac Lifschütz. Eucerit gjorde det mulig å binde vann og olje til en stabil krem, og var i første omgang beregnet brukt innen medisin. Dermatologen Prof. Paul Gerson Unna innså verdien av Dr. Lifschützs ekspertise innen dette feltet og introduserte ham for Dr. Troplowitz, som umiddelbart forsto at vann-i-olje-emulsjonen ville være det perfekte utgangspunktet for en kosmetisk hudkrem. Alt man trengte nå var et navn. Og selve kremen var selv svaret. Han kalte den NIVEA, som var inspirert av den snøhvite fargen. Navnet var avledet fra det latinske ordene nix (snø) og nivis (av snø). Og til slutt fikk man se resultatet av år med forskning og kreativitet. NIVEA ble lansert i desember 1911 😀
   Bruker xl

  3. Nivea er inspirert av snø – navnet kommer fra det latinske ordet “nix” som betyr nettopp snø! 🙂
   Str. S
   Anna

  4. Navnet Nivea kommer fra det italienske ordet “nix/nivis” og betyr hvit som snø fordi kremen er så ren og hvit!
   Jeg bruker S!
   😍😍

  5. Det kommer av nix =snø og nivis =snø! wiho håper jeg vinner! Du var sykt phet som riri btw 😍💄 str M

  6. NIVEA kremen er ren og helt hvit som snø. Derfor ble kremen kalt NIVEA etter det latinske ordet «nix» eller «nivis» som betyr «hvit som snø». NIVEA er i dag en merkevare som selger en rekke produkter.
   Str M.

  7. Navnet Nivea kommer fra det italienske ordet “nix/nivis”, som betyr hvit som snø. Bruker størrelse s 🙂 -Cecilie

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg