hyttekos for en helg

Hei alle sammen, og god helg så langt! I går kveld kom Marius og jeg frem til Beitostølen, og i dag har det vært full fart siden halv åtte. Vi har gjort så mye gøy, og jeg gleder meg til å fortelle dere om det! 

Jeg har vært så heldig og få bo i den superfine hytten til Karoline her i Raudalen, fem minutter unna Beitostølen sentrum, og jeg er så utrolig glad for at jeg tok meg tid til å dra hit. For et sted! For en hytte! Vi ble begge overrasket over hvor fint det var her, og jeg kunne virkelig ønske at jeg kunne blitt noen dager til. 

Hytta er så koselig som den kan få blitt, og vi følte oss som hjemme allerede etter fem minutter. Den har en stor og romslig stue, et fint kjøkken med alt man trenger, et superfint bad og to soverom! I tillegg er det en koselig liten hems over stuen, og der ligger jeg og blogger i dette sekund. Deilig, altså. Det er også store og fine vinduer her, så i dag da jeg våknet opp og drakk morgenkaffen min, så jeg ut på den fine utsikten. Fjell og snøkledde trær. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selv om jeg har et sommerhus, er en vinterhytte en stor drøm, og jeg kunne ønske at jeg hadde hatt et sted som dette. Skibakken er rett utenfor døren, og skiløypa også. Jeg håper at vi får stått litt på ski i morgen før vi skal kjøre hjemover igjen. 

Hvis du har lyst til å bo her i noen dager du også, så er det bare å sjekke ut @karolineshytte på instagram 🙂 jeg anbefaler denne hytten på det varmeste, og det gjør alle de som har skrevet i hytteboken også! 

…..Nå har Marius endelig fått liv i peisen, og jeg skal snart begynne på kveldens middag. Ha en fin lørdag alle sammen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg