proteinpannekaker med ristet kokos og honning

For en perfekt frokost! Vi er ikke nødt til å tilsette proteinpulver for å lage skikkelige proteinpannekaker, ihvertfall ikke når man bruker proteinrike ingredienser. Disse pannekakene er så utrolig gode og saftige, og passer til det meste. Man kan også variere smakene ved å for eksempel tilsette kanel, vanilje eller andre smaker. 

I dag har jeg vært hjemme på grunn av sykdom, og det eneste som fristet da sulten kom, var noen få munnfuller av disse. De er superenkle å lage, og det tar under fem minutter om du har alt i skapet fra før av. En favoritt på pannekaker hos oss er mager kesam og syltetøy, men disse ble faktisk enda bedre – med ristet kokos og honning. Nam! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

4 modne bananer
5 dl havregryn, lettkokte 
1 ss kokosolje 
4 egg
2 dl styrk melk (eller vanlig)
2 ss mager kesam 
en liten klype salt 
1 ss bakepulver
1 ss økologisk vaniljesukker 

Kjør alt godt sammen med stavmixer, og la den stå litt. Jeg synes pannekakene blir bedre om du lar røren stå litt i kjøleskapet, da blir den fastere og lettere å steke. Stekes på middels varme, gjerne med litt kokosolje. Jeg bruker smøret til Berit Nordstrand med kokos og raps – det smaker supergodt og er bra å steke i. 

1 neve kokosflak 
1 ts kokossukker 
1 ss kokossmør (fra berit nordstrand) 
akasiehonning

Ha alt i pannen som pannekakene ble stekt i, og rør godt. Når kokosen får en gylden farge er de ferdige. Ha det over pannekakene, dryss litt ekstra kokossukker over og hell litt akasiehonning over til slutt. Enjoy! 

2 kommentarer
  1. takk for flotte bilder, og en fantastisk oppskrift på noe som jeg er veldig veldig glad i.. hvis du har lyst til å se min pannekake oppskrift, så er du hjertelig velkommen til bloggen

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg