versace dinner

For en (god) stund siden var jeg så heldig å få lov til å bli med på en helt amazing middag i forbinnelse med den nye parfymen til Versace – Dylan blue. Egentlig skulle jeg faktisk jobbe som kokk der sammen med mine kollegaer siden det var jobben min som stod for middagen, men jeg fikk heldigvis lov til å være gjest i stedet. 

For det første – for en nydelig parfyme! Jeg er jo veldig “blå” av meg og elsker alle mørke blåfarger, så jeg hadde store forhåpninger. Både flasken og designet er elegant og fint, og den lukter kjempegodt. Dette har fort blitt en av mine favorittparfymer, og jeg gleder meg til å bruke den på sene sommerkvelder. Det er det den minner meg om, nemlig.

…og for det andre – herregud for en mat! For en middag! Alt var perfekt fra start til slutt, og jeg føler meg så heldig som får lov til å komme på slike arrangementer. Tenk at jeg har så flinke kollegaer som klarer å lage hele ni feilfrie retter til så mange mennesker. Denne kvelden var virkelig en drøm. I tillegg var det så mange vakre og stilsikre damer til bords, og det er aldri kjedelig med denne gjengen. #invitert #sponset
photo/Mike (@akam1k3)
…Takk for en fantastisk kveld! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg