sleep well, beautiful

Finnes det noe bedre enn en god natt søvn, dere? Nei, ikke for meg ihvertfall! Nå kan man jo nesten ikke sove dypere enn det jeg gjør, men jeg har allikevel to nye produkter jeg gjerne vil tipse dere om, som gjør natten enda litt bedre, spesielt i en hektisk hverdag. 

Disse to produktene er mine nye favoritter når det gjelder nattesøvnen. Selv har jeg noen faste nattkremer jeg har brukt i lang tid, men denne nattkremen er bare   helt fantastisk, og har sklidd inn som delt førsteplass med de andre. Den lover å gi huden fukt samtidig som den jobber mot rynker og gir en mer ungdomlig hud, og jeg føler meg alltid glødende og fin etter å ha påført den på. Den lukter også veldig godt og friskt!

Det andre produktet er fra samme merke, og er rett og slett en putespray som du sprayer på puten før du legger deg. Dette har visstnok tatt helt av de siste årene, men jeg har ikke fått testet det ut før nå. Nå sover jeg som sagt veldig tungt fra før av, men jeg føler allikevel at det kanskje kan ha en innvirkning på meg, for jeg har sovnet mye fortere enn vanlig de gangene jeg har brukt den. Den lukter deilig lavendel som er en beroligende duft, og om det virker eller ikke – lukten er ihvertfall veldig god å sovne til. Jeg anbefaler å ikke bruke så mye av gangen, da den kan lukte litt for sterkt. Begge produktene er fra thisworks, et ganske nytt merke som jeg har falt helt for. Jeg har en del andre produkter fra dem også som jeg bruker, og de skuffer aldri. Vil dere se mer av dem, så si ifra! 

…..og sist, men ikke minst – god natt <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA/sponset 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg