vi har testet den nye i3

I helgen var Marius og jeg så heldige å få lov til å prøvekjøre den nye modellen til BMW, i3 fully charged. Vi lånte den fra BMW i Ski, hvor det var fantastisk service og hyggelige mennesker. 
Jeg skal ikke skryte på meg at jeg vet mye om biler, men jeg tenkte at jeg allikevel må få lov til å fortelle dere kort om hva vi synes! 

For det første, bilen er superfin! Den er liten og kompakt, men samtidig veldig stilig. Interiøret inne er nydelig, men naturskinn på setene og ekte tre foran på disken. I tillegg er det veldig god plass, både ved føttene og i resten av bilen. Jeg hadde forventet mye dårligere plass, så det ble jeg positivt overrasket over. 

Det er to takluker over setene foran, som gir en god romfølelse. Det er også harman/kardon høytalere, så lyden er det ingenting å si på. 

Det eneste vi syntes var negativt var som med de fleste elbiler, batteriet. Ingen av oss har hatt en elbil før, så det er jo selvfølgelig helt forskjellig fra det vi er vandt med. Elbil er bra og man får mange fordeler, men ulempene er at man hele tiden må ta hensyn til batteriet, noe vi fant veldig slitsomt. Batteriet gikk fort, spesielt om vi hadde på varme i bilen, noe som var helt nødvendig. Det skal godt med planlegging til for å få det til å fungere med andre ord, men om man ikke kjører så mye bil, er den perfekt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alt i alt en superkul bil med masse utstyr! 🙂 Tusen takk for lånet!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg