back on track

Etter noen dager med mye mat og lite trening er vi hjemme igjen, og da er det bare å sakte men sikkert komme tilbake til hverdagsrutinene. Selv om det er søndag er ikke helgen helt over enda, og det er lov til å lage noe digg. Jeg har den perfekte retten som man kan spise med god samvittighet, som gjør deg god og mett og som smaker himmelsk – nemlig tortillapizza! Det er rett og slett en pizza som er laget med tortillalefse i stedet for pizzabunn, og det er noe alle burde prøve. Jeg spiser alltid to, og blir supermett av det. Alt avhenger av hva du har på som topping, og her kan bare fantastien sette grenser. 

Denne gangen valgte jeg karbonadedeig og lettost som inneholder lite fett og mye proteiner, i tillegg til masse digg av grønnsaker. Nam! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tortillapizza

2 tortillalefser, medium størrelse 
1/2 pakke karbonadedeig 
1 glass coop pizzasaus 
3 skiver synnøve lettost 10% fett 
løk
paprika 
mais 
tørket oregano 
små tomater
salt, pepper og chiliflakes 

Varm ovnen til 200 grader. Stek karbonadedeigen ferdig i panne og tilsett tomatsausen. Smak til med salt, pepper og chiliflakes, eller andre kryddere du vil ha i. Legg lefsene på et stekebrett med bakepapir, og gni litt olivenolje på dem. (dette gjør dem sprø, men du trenger ikke mye olje). Ha på kjøttblandingen og grønnsakene, og topp med osten. Ha litt oregano på toppen, og stek dem midt i ovnen i ca 8-10 minutter til de er sprø og gyldne. 

TIPS; Vi er jo alltid to som spiser, så Marius og jeg deler en pakke karbonadedeig sammen. Dette er akkurat nok til fire lomper, så det er perfekt å spise sammen med en annen. Om du ikke vil ha så mye kjøtt kan du også bruke mer grønnsaker. Server dem med litt frisk salat og en god dressing laget av mager kesam, hvitløk og krydderier. Velbekomme og god helg! 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg