en lørdag på fjellet

For en lørdag! Noe jeg har hatt lyst til i mange, mange år er å dra til Langedrag naturpark. Jeg har vært der en gang før, men jeg husker ikke så mye siden jeg var så liten. Dette er en naturpark som ligger i Buskerud, ca 3 timer fra Oslo. De har alt av dyr fra norsk natur, og disse dyrene blir tatt godt vare på. Det er mye å oppleve, og man kan velge og vrake i alle slags aktiviteter. For 200,- kan du bare tusle rundt på tunet og nyte utsikten blant geitekillinger, påfugler og kaniner som løper fritt rundt. For en liten pris ekstra kan du blant annet ri på hest, mate rovdyr eller kjøre hundespann. En fantastisk opplevelse for både små barn og små voksne som oss!

Vi var så utrolig heldige med været, og fikk nyte den fantastiske utsikten utover fjorden. Vi kjørte også litt rundt i området, noe jeg virkelig anbefaler. Naturen er helt nydelig, og veldig annerledes fra det vi er vandt til her i Oslo området. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var der bare på en dagstur, noe som holder godt om man ikke har mulighet til å overnatte. Om dette er ønskelig kan du leie et koselig rom som inkluderer frokost. De ansatte var kjempehyggelige, så dette stedet anbefaler jeg på det sterkeste! Tusen takk for en perfekt lørdag. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg