aperol `o clock

God morgen! I dag startet vi dagen på den italienske måten – croissant og espresso! Etterpå spaserte vi litt rundt i byen og gikk blant annet innom Aperol Terrazza. Turistfelle eller ikke, fantastisk var det! Aperolen er bedre enn noen gang, og de har den fineste utsikten over hele katedralen. Perfekt for deg som vil ta noen fine bilder!
Det finnes også et stort drinkkart med forskjellige Aperoldrinker du kan bestille. 

Prisene er også helt ok, og lokalet er veldig kult. De som jobbet der er kanskje litt lei av turister, men det påvirket ikke oss på noen som helst måte. Alle som bestiller drinker får gratis chips som de deler ut. 

Vi stod klare i kø da det åpnet, noe som sikkert var veldig lurt, da det strømmet på med mennesker. Siden vi stod først fikk vi også det beste bordet. Det åpner 11:00, så et tips er å være der før det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld skal vi faktisk ut og spise med noen norske venner av oss, og det blir så hyggelig! Vi har bestilt bord på Savini Tartufi, en restaurant som bruker trøffel i alt! Jeg har gledet meg i evigheter til å spise her, så det blir nok superbra. Kos dere masse hjemme i Norge!

3 kommentarer
  1. Hei. Tenkte bare å minne deg på at dagen din ikke ble startet på den italienske måten, da espresso har sin opprinnelse fra en franskmann og croissant kommer fra Wien.
   Ha en god dag

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg