heaven on earth

CastaDiva Resort&spa er et av de flotteste hotellene langs Comosjøen og tilbyr en rekke med forskjellige ting. Ikke bare er dette fantastiske hotellet helt nede ved vannkanten, de har også to forskjellige restauranter og et stort spa med et utendørs basseng som flyter i selve sjøen. Fra sekundet vi sjekket inn var oppholdet perfekt på alle mulige måter. Servicen var den beste av alt vi har opplevd noen gang, med hånden på hjertet. Alle var glade og vennlige, og man kunne føle hvor stolte de var av hotellet sitt. Vi ble kjørt rundt i golfbiler akkurat når vi ønsket det, de parkerte og fikset bilen vår, de hjalp oss og ringte hele tiden for å spørre om hvordan vi hadde det uten at det ble for mye, og de ga oss en fin omvisning på hotellet da vi ankom. 

Selve hotellet er innredet med alt du kan tenke deg av fine møbler og gjenstander, og det er fin utsikt fra alle de store vinduene som er dekket med store fløyelsgardiner. Utearealet er enormt, med masse fine blomster og trær, og en liten vei langs sjøen som er perfekt for en liten kveldstur. Dette hotellet anbefaler jeg varmt til absolutt alle! 

Det er ikke så altfor mange gjester her, og det er veldig deilig. Hele stemningen her er avslappet, og alle har nok med seg selv. Deilig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg