skummelt

I går var det jentekveld med noen veninner, og det var kjempehyggelig. Vi kom til dekket bord, tente lys og nylaget mat, og kvelden ble fylt med latter, sladder og dansing. Etterhvert kom noen kompiser på besøk, og det ble enda mer liv. Jeg var ikke hjemme før langt på natt, så det var deilig å kunne sove lenge i dag.

Nå har jeg akkurat dusjet og funnet "kostyme", og skal snart gjøre meg klar til å dra. Etter mye tull og mas med å finne ut hva jeg skal være i kveld, tror jeg at jeg har det klart nå. I tilfelle noe går feil, så tar jeg med meg en fin kjole jeg kan bruke sammen med blod i fjeset, det er jo alltid en slager, haha. Jeg vil ihvertfall si takk til alle dere som sendte inn ideer til kostyme, hyggelig å få så mange svar og godt å se at noen er mer kreative enn meg! Ellers håper jeg at kvelden blir som forventet, at alt som går det skal og at alle får en kjempeskummel halloween! Jeg elsker denne kvelden, så i kveld skal jeg virkelig dra den helt ut. Kos dere i kveld!

ik
image
dsc03233 kopi
Greit da, jeg blir en del høyere i skoene mine.

jeg fryser

Ok, jeg føler meg som verdens største nerd nå, men jeg er faktisk veldig stolt av meg selv. Da skolen var slutt i dag ble jeg med Markus hjem, for å hjelpe han med å sette ned trampolinen. Jeg lovte å hjelpe han med det, og seriøst..jeg skal aldri røre en trampoline igjen, med mindre det er for å hoppe på den. Vi slet i nesten to timer med å få den fra hverandre, jeg HATER de rørene som festes på. De klemmer, de er kalde og de gjør huden tørr og ekkel. Mens Markus prøvde å få de vekk, begynte jeg å rake hagen og klippe diverse trær. Dere skjønner, jeg elsker hagearbeid. Trampolinen ble tatt ned til slutt, og vi dro til Sandvika for å drikke kaffe. I dag var siste dag for kaffepikene, noe som er veldig trist, selvom jeg aldri er der lenger.

Kvalmen har fortsatt ikke gitt seg, og det er grusomt. Har noen av dere et tips mot kvalme? Jeg dør..Det er faktisk det eneste jeg tenker på nå, bortsett fra at det er Halloween i morgen og at kostymet mitt kommer til å gå rett….i dass. Men dere, jeg er nødt til å dusje, kle på meg og løpe ut døren, jeg skal nemlig på jentemiddag og ha en koselig kveld, gleder meg som en liten unge etter denne lange, kjedelige og kalde drittuken. Kos dere masse i kveld!

133
Dette er altså hagen til Markus. Jeg er i full gang…
132
Bare for å bevise at jeg var der, liksom. Fint antrekk.

høye hæler

Føler du deg ikke fryktelig høy sammenlignet med alle vennene dine når du går med så høye heler og er såpass høy fra før?

Dere alle er tydeligvis fryktelige opptatte av hvordan jeg føler meg når jeg går med høye hæler, for det er faktisk omtrent det eneste dere spør om når jeg legger ut bilder av sko. Jeg elsker sko. Sko gjør livet mitt bedre, jeg blir i godt humør og jeg føler meg nydelig uansett hva slags klær jeg har på meg, så lenge jeg har hæler på.

Det er mange som tenker "ånei, jeg kan ikke kjøpe de skoene for jeg er allerede 180". Jeg er faktisk rundt 1.80 selv, og jeg har aldri hørt at jeg er for høy. At det er stygt å gå i høye sko når du er høy fra før av, er bare noe tull en eller annen dust har funnet opp. Hvorfor skal det være noe bedre å være 150 å gå med det? Det er like stygt som at en jente på 150 skulle gått med lave sko, synes nå jeg. Jeg har aldri likt beina mine noe særlig, og i tillegg har jeg ganske store hofter og lår. Når jeg går med høye hæler strekker dette beina ut, og de ser mye lenger og tynnere ut, noe jeg liker veldig godt. Jeg synes også det er vidunderlig å gå i, men jeg bruker det bare i helgene slik at jeg ikke sliter ut kroppen. Det er også veldig viktig at du føler deg komfortabel med skoene du går i,og at du klarer å gå i dem. Det finnes også selvfølgelig stor forskjell på høydene når det gjelder hælene, men jeg liker når de er 10-14 cm høye. Da føler jeg meg virkelig fin.

jg

Det eneste tipset jeg har til dere som ikke føler dere noe bra i høye sko på grunn av høyden, er å droppe det, eller bli vandt til det. Det er ingen grunn til å tvinge seg selv til å bruke høye hæler, bare fordi det er fint. Hvis du aboslutt vil, kan du begynne med å gå rundt i stuen og øve deg, bruke det når du er ute med venner og slikt, sånn at du kan øve deg på å føle deg bra. Det gjør faktisk underverker. Og husk – det er ikke noe galt med å være høy. Jeg elsker å ha den høyden jeg har nå, med og uten sko. Føler du deg fin, er det uansett det viktigste! De som ser rart på deg, er bare sjalu på skoene, det pleier jeg å tenke 🙂

* Hvis du har korte ben, ikke kjøp sko som kutter beina, som feks ankelboots.
* Har du store legger, unngå pynt og tilbehør på skoene
* Føler du deg uvel med høye hæler, velg kortere hel i stedet for å droppe skoene
* Hvis du ikke vil ha oppmerksomhet på skoene, ikke kjøp skrikende farger

Har du noen tips til meg?

god natt

Nå har jeg kommet hjem etter en lang dag, og er virkelig helt klar for sengen. Og gjett hva? Mamma har vært ute og handlet kylling, biola og PEPPERKAKER i dag! pepperkaker,pepperkaker,pepperkaker……….er det jul alt? Isåfall savner jeg nisser og reinsdyr i gatevinduene, og bjeller i lysekronene.

Denne dagen har vært ganske slitsom, og det er en del ting som har dukket opp. Mange ting som gjør meg usikker på ting jeg ikke burde være usikker på, og andre ting jeg skulle gjort bedre. Fikk foreksempel et surt brev fra skolen i dag, hvor det står at "det og det kunne blitt gjort bedre". Kjenner dere dere igjen, eller er det bare jeg som sliter her i verden? Jeg hater skolen noen ganger, og jeg hater at mamma behandler meg som en liten drittunge fordi jeg ikke klarer å gjøre alt perfekt. GUD! Ellers er jeg i…godt humør. Jeg har null penger til helgen og jeg begynner å bli forkjølet. Jeg dør om jeg får svineinfluensa nå, noen som har hatt det enda?

Vel, nå skal jeg krype under dynen og spise kylling med sqash! Også skal jeg lese om Oslo Fashion Week, kjøpte en veldig fint blad som har mye spennende å komme med. Natta!

129
Ser jeg ikke ekstra glad ut i dag? Haha.. bluse fra Jenny Skavland.

9-0 til meg

Nok en meningsløs dag. Greit nok at det er OD dag, men hvor mange går virkelig rundt og samler inn penger? Jeg foreksempel, får pengene rett i hånden for å vaske og støvsuge litt, akkurat som alle andre jeg kjenner. Det kunne like godt vært en skoledag, hvor alle elevene bare tok med seg pengene og ga til lærerne. Det er et flott og gjennomført prosjekt jeg støtter 100%, men jeg synes det er litt teit å få en hel dag fri fra skolen, selvom det var deilig å sove lenge. Er det noen flinke der ute som faktisk har gått rundt og samlet penger, bakt boller eller synget på gaten? Jeg er ihvertfall stolt av dere.

Jeg har faktisk ikke stilt klokken en time tilbake enda, så jeg trodde klokken var tolv da jeg våknet. Jeg har hatt en forferdelig kvalme i flere dager nå, og det ble ikke akkurat bedre av å løpe en tur og spise kylling til frokost. Tre glass biola hjelper heller ikke på kvalme og magesmerter, tro det eller ei. Jeg ble akkurat ferdig med å rydde og vaske, og jeg har funnet fler hauger med ting jeg skal bli kvitt i løpet av helgen. Gamle blader som ligger og støver ned, oppbrukt sminke og klær jeg ikke ville gått med for fem flate øre.

Nå har jeg akkurat dusjet og fikset meg, og det er på tide å gjøre noe ut av denne dagen. Jeg skal straks ned på Kanel og få i meg en kaffe, før jeg drar til Ingvild og forbereder noen småting til helgen. Tror forresten at jeg har falt for "baseball babe" på halloween, har noen ideer til hva jeg kan ha på meg? Jeg har laget et antrekk i hodet mitt, men jeg vet ikke om dere har noe bedre å komme med….forslag?

130

Jeg vil bare påpeke hvor mye jeg elsker disse skoene. De er helt vidunderlige å gå i, og det føles som en drøm når jeg ser på dem i speilet. Det er virkelig mine drømmesko. Jeg har forresten gått en hel størrelse ned i sko, det er litt sært egentlig. Men 39 er alltid bedre enn 40…tror jeg. Har jo faktisk vært helt oppe i 43 før, så det er deilig å kunne kjøpe seg sko på jenteavdelinger…neida, haha. Visste du at du har mindre føtter når du våkner om morgenen, enn når du legger deg på kvelden? Derfor anbefaler jeg å kjøpe sko på ettermiddagen.

mine drops

Fy søren, jeg er så sliten.. jeg har sikkert sovet maks fire timer i natt, og jeg hadde gym i første time, noe som irriterer meg..sykt. Bortsett fra at halve klassen slo innebandykøllen inn i beinet mitt ca hundre ganger, så går det fint. Jeg har også funnet ut at jeg må slutte å henge på facebook og bloggen i timene, plutselig er det haugevis av lekser som jeg blir nødt til å gjøre, og jeg tenkte at jeg skulle begynne så smått i kveld.

Etter skolen dro vi selvfølgelig til Kanel, og jeg trodde seriøst at jeg skulle fryse ihjel. Det er ISKALDT ute nå, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, for parajumper`n er altfor kald. På vei hjem ble det helt mørkt, noe sier meg at vinteren er på vei. Nå sitter jeg og drikker te mens jeg prøver å finne på noe fornuftig å gjøre. Forresten, jeg har funnet verdens beste tyggis. Dette er ikke noe kysse-god-ånde-tyggis, den er bare helt utrolig god å tygge på. Dere vet, sånn som gir dere dårlig ånde i flere dager etterpå.. Den er fra Stimerol og smaken er "wild cherry". Noen som har smakt den? Fikk en hel haug med prøver i posten, så må vel gi en liten anbefaling på den.

For ett år siden dro jeg på dropsen i Sandvika og kjøpte verdens beste drops. Det er hvite sjokoladekuler som er fyllt med eggelikør, de to tingene jeg liker mer enn alt, altså er dette perfekt for meg. Da jeg kom hjem i dag stod det en slik krukke på nattbordet mitt, og nå har jeg spist opp over halve krukken. Dere burde prøve dem ut, de er dritgode. Husker ikke helt hva de koster, men er vel 49,- eller noe slikt, og det finnes i flere smaker. Ah, gjett om jeg skal ned og kjøpe fler i løpet av uken.

8
Og her prøver jeg å smile pent, noe jeg overhode ikke klarer.

om

Hei og velkommen til min blogg! Mitt navn er Nora Skauli, jeg er 25 år gammel og kommer fra Sandvika. 

Jeg har drevet denne bloggen i snart ti år, og blogging har derfor blitt en stor del av hverdagen min. 
Her skriver jeg om alt fra mote, trening og helse, til matlaging og foto. 
 
For noen år siden ble jeg utdannet kokk og har jobbet både på Brasserie France og Restaurant Gamle Tårnhuset. 
Å lage mat er en stor lidenskap for meg, og derfor legger jeg også ut mange oppskrifter og matrelaterte ting på bloggen.
Jeg håper at jeg kan inspirere unge mennesker til å spise sunt, godt og finne kjærligheten på kjøkkenet. 
Nå jobber jeg som kokk for en premiumkantine hos De 3 stuer, og trives veldig godt. 
 
For kontakt, send mail til [email protected] 
 

plukk meg opp

Hei alle sammen! I dag har jeg vært hjemme, og selv om jeg våknet med dårlig samvittighet, tror jeg faktisk at jeg hadde godt av det. Jeg har vært flink jente og gått på skolen hver eneste dag de siste ukene, så det går vel bra. Jeg stod opp elleve og tok verdens lengste joggetur! Neida…jeg jogget opp til Tanum kirke, som er noen kilometer opp i skogen her. Det var utrolig deilig, elsker høstvær med sol og gule blader.

Nå har jeg akkurat dusjet og stelt meg litt, og holder nå på å koke egg. Hardkokte egg er virkelig det beste jeg vet! Jeg har også fått gjort litt lekser i dag, og svart på en del mail, blandt annet fra dere. Jeg holder også på med en avtale, som jeg gleder meg til å fortelle dere om. I mellomtiden vil jeg også informere dere om at smoothiereklamen snart kommer ut, jeg kan nesten ikke vente! Noen som har smakt på smoothien enda, forresten? I kveld skal jeg slappe av, og kanskje møte Carl Michael. Jeg er virkelig lykkelig for tiden, er ikke dere?

108