Fml

Hei alle sammen!

Fy søren, dette har vært en….spennende og slitsom dag? Jeg vet ikke, klarer nesten ikke beskrive denne dagen med ord, alt som ikke skulle skje har skjedd, og jeg sitter igjen med alt det dumme.

Jeg fikk se Markus igjen, og denne gangen sammen med Thomas.

Også til dagens vits:

Vel..jeg blir kvalm av disse bildene. Aldri mer!

Markus og jeg farget håret hjemme, og jeg endte opp med blått og grått skjær i hele håret. Egentlig så ble hele håret blitt blått, eller mer…gjennomsiktig? Jeg fikk time på Tommy Salong i Sandvika med en gang, og takk gud for det. Da jeg kom inn døren begynte alle på småle, men det skjønner jeg godt. Etter mye om og men sa frisøren at det ikke var så mye mer å gjøre enn å farge det mørkere, med en rødtone. Han sprayet hele håret mitt ILDrødt, og farget det deretter brunt.

…jeg ville ikke ha så mørkt hår, men herregud…heller det enn BLÅTT! Det er jo nyttårsaften i morgen, og dere aner ikke hvor redd jeg var. Dette er den verste opplevelsen jeg noensinne har hatt, og den siste forhåpentligvis. Da jeg satt i den stolen og så på mitt eget hår, helt ødelagt…..dere vet virkelig ikke hvordan den følelsen er før det hender dere selv. Jeg merker nå hvor mye jeg elsket hårfargen min og lengden på det.

Resultatet ble bedre, og jeg fikk gratistime i morgen tidlig fordi han ville gi meg en kur og gjøre det mer lysebrunt enn rødbrunt. Så det var jo en gladmelding 🙂 Når det gjelder mamma sin reaksjon så var ikke DEN like positiv, men det er ikke noe å gjøre med uansett..Savner å ha hvitt hår. Herregud..

Har dette hendt noen av dere før?

aldri en feil, alltid en lekse

Hei alle sammen. Vil bare si at jeg lever og at jeg er travel i hele dag, så jeg ikke får blogget så mye. Jeg er hjemme igjen og har masse å gjøre, jeg skal sortere klær, planlegge nyttårsaften og være mest mulig med venner og kjæreste. Kan hende jeg blogger i kveld, men uansett….ha en fin dag videre, håper dere tilgir meg 🙂 Godt nyttår!

Vil også bare si takk til alle de flotte kommentarene jeg har fått på de siste bildene! Det er alltid hyggelig å høre at det jeg gjør er bra, og få tilbakemeldinger! Så…tusen takk 🙂

Hva skal dere på nyttårsaften?

god morgen

God morgen! Nå har vi akkurat stått opp her i huset, det vel si…pappa var vel våken klokken seks for å måke utenfor, vi har nemlig nesten snødd inne, bokstavelig talt! Det er helt SYKT mye snø her i Porsgrunn, blir deilig å komme hjem til slaps og is.

Nå sitter jeg i sofaen og varmer med på peisen, og venter på at de andre skal komme hjem mens jeg steller litt med meg selv. Vi skal en tur opp til mormor senere i dag, og det blir koselig.


tights topshop, veske dune, kjole/topp GT

I natt smørte jeg meg inn i en dårlig selvbruning i søvne, tenk det…Dere kan jo GJETTE hvor fin og jevn farge jeg har nå.. Jeg har prøvd å skrubbe det av i dusjen, så det er ikke så veldig synlig lenger, men jeg har fortsatt noen store striper på armene. Takk gud for at det er en stund til nyttårsaften, altså.

Nå er jeg i full gang med å lakke negler og bleke tenner, og etterpå skal jeg ta et langt og deilig bad. De andre er og besøker diverse familie, så jeg fikk bli alene hjemme 🙂 Når det gjelder reisen hjem så strekker vi det til i morgen, pappa skal nemlig ta meg med ut på en liten tur for å se på nytt kamera, også skal jeg gå å titte litt i butikker nede i byen. Det er få butikker jeg liker, men jeg finner vel noe…

Hva skal dere i dag?

rosa fjell og blå skyer

Hei alle sammen, og god jul! I dag skinner solen faktisk, selvom det er iskaldt. Det er fler meter med snø utenfor huset, men det er bare koselig! Jeg elsker vinter og jul, og jeg gleder meg skikkelig til nyttårsaften.

I dag har pappa og jeg vært på sykehuset og besøkt bestemor. Hun har blitt gammel og litt forvirret i hodet, så hun har ikke feiret jul hjemme i år. Det er litt trist, men det er vel best sånn. Det var utrolig koselig å se henne igjen 🙂


Se så fint det er ute nå.

Pelsvest fra Cubus, skinntights fra GT, sko og og veske fra Dune.

…Nå skal vi se litt på film før bestefar kommer på middagsbesøk. Håper dere får en fin dag videre 🙂

nora alba

Forresten, jeg har funnet ut at jeg har fått over 1000 nye lesere i løpet av den siste tiden, og det er jo kjempehyggelig! Jeg tenkte at dere ville vite en del om meg, dere har også spurt om jeg kunne skrive litt fakta om meg og mitt.

Mitt navn er Nora, jeg er sytten år og har bursdag 06.07.92. Jeg bor i Sandvika som ligger i Bærum/Akershus, og trives godt med venner, selvom jeg er passe lei av hele stedet. Faren min bor i Porsgrunn, hvor jeg også har bodd i mange år. Jeg er veldig sosial, jeg elsker å oppleve nye ting og ha det gøy med både venner, og kjæresten min som heter Carl Michael.

Når det gjelder bloggen så har jeg holdt på i litt over ett år, og har ligget på 1.plass på ipublish en ganske lang stund. Jeg startet bloggen fordi jeg ville få frem følelser, bilder og meninger gjennom den, og det har gått veldig bra så langt. Jeg var mer opptatt av lesere og statistikk før, nå blogger jeg bare fordi jeg er avhengig og elsker det, rett og slett.

Det er også en STOR del av dere som spør om jeg tjener penger på bloggen min, og svaret er NEI. Jeg har gjort det, men jeg byttet til blogg.no, og her har jeg ikke orket å tenke på reklame og penger. Men jeg har fått et tilbud, og det holder jeg på med, så det kan jo hende at det blir litt etterhvert…Men bare så det er klart, så blogger jeg verken for toppliste eller penger.

Er det noe mer du lurer på? Spør i kommentarfeltet eller send mail til [email protected] 🙂

julelunsj

God kveld! I dag har hele familien vært i Larvik for å spise julelunsj, og det var utrolig koselig. Det er lenge siden jeg har sett både kusiner, tanter og onkler, og maten var helt himmelsk. Etterpå fikk vi julekaker, også ble det mye snakking og kosing før vi tok turen hjem igjen.


Kusinen min.

Nå har vi endelig kommet hjem, og nå sitter hele familien i sofaen og ser på Alice i eventyrland. De andre halvsover og jeg sitter her og blogger, så du kan jo kalle det GOD julestemning. Maja skal til byen i dag og kose seg ute med veninner, og siden jeg er under 18 og ikke kjenner EN sjel her, blir jeg nødt til å sitte hjemme med mamma og pappa resten av kvelden. Det er deilig det også da..

Fikk dere noe fint i går? 🙂

jeg elsker jul

Hei alle sammen! Nå er det jul, dere..Håper dere har det fint! I dag har jeg fartet rundt, til både bestefar og mormor. Vi har også ligget i sengen mesteparten av dagen og sett på Disneyfilmer mens vi har spist godteri og julemat. Ah, nå har jeg skikkelig julestemning..

Jeg våknet til julestrømpe og tre nøtter til Askepott.

Så pyntet vi juletreet ferdig og dekket på bordet. Også la vi alle pakkene under treet mens vi hørte på julemusikk.

Også fikk jeg endelig skifte og pynte meg litt før vi spiste verdens beste julemiddag.
 Kjole er fra Gina Tricot.

Dette er noen av gavene jeg fikk. Masse sko, vesker, kosmetikk og penger.

..også fikk jeg verdens fineste gave av verdens beste kjæreste. Dette er det vakreste jeg noen gang har fått.

Nå skal vi kose oss med små julekaker og se på Peter Pan 🙂 Ha en nydelig julaften videre, søte lesere 🙂 Hva fikk dere?

det er lille julaften

Hei alle sammen! Nå er jeg endelig kommet hjem til Norge igjen, jeg har faktisk kommet meg helt til Porsgrunn. I dag er det lille julaften alt, og vi holder på å forberede morgendagen. Mamma ordner med gaver og mat, pappa har akkurat vasket huset og tatt inn juletreet som Maja og jeg skal pynte senere i kveld, og jeg ligger i sengen og ser på Disney filmer. Må inrømme at jeg begynner å få skikkelig julestemning nå, altså..

Nå skal pappa og jeg i butikken for å handle litt mat og sjokolade til meg, også skal vi hente søsteren min på togstasjonen. Jeg blogger i morgen så fort jeg får tid, det er veldig travelt her akkurat nå 🙂 Beklager igjen for lite blogging, i går satt jeg på flyplassen i Heathrow i flere timer for å vente på at vi skulle lette, jeg satt altså INNE på flyet og kunne verken gå på do, kjøpe mat eller være på pc. Håper dere skjønner 🙂 God jul alle sammen!