menneske

Greit, greit, greeeit…jeg har vært utrolig dårlig på blogging denne helgen, men jeg har snudd døgnet fullstendig på hodet, jeg har vært ute hver eneste dag, og hatt alt mulig annet å gjøre. Så….beklager det.

Jeg ville bare si at jeg har det bra, et lite minus er at jeg ser ut som det største vraket på lenge etter denne helgen. Håper det kommer seg etter litt søvn og en dusj. Egentlig så skulle jeg dele bilder med dere, jeg har nemlig tatt mange i dag….men minnekortet funker ikke, så det var jo….synd. Kryss fingrene for at det funker i morgen 🙂

Ellers har jeg også vært ute

Jeg fikk med meg Caroline på tur. Til Kiwi.

Det jeg egentlig kom for, var røkt kjøttpølse. Av en eller annen merkelig grunn fikk jeg utrolig lyst på det.

Så løp vi til Esso for å varme oss….og spise. Herregud…følte meg som en feit trailer sjåfør der jeg satt.

Sånn…da vet dere hvordan jeg ser ut på Søndager 🙂 Nå legger jeg meg før jeg angrer på at jeg la ut disse bildene…natta!

happy

Benedicte fylte atten år i går. Gratulerer så mye!
Kjole Acne

Da jeg kom hjem til Carl Michael, hadde han og Magnus bakt cupcakes til meg, etter min oppskrift. De ble ikke helt like de på bildet, men de var fantastisk gode.
Gjett hva jeg spiste da jeg våknet i dag….

lykke til

Ah, for en herlig morgen. Jeg stod opp klokken ti, tok meg en lang joggetur i det fine vinterværet, og da jeg kom hjem, bakte jeg rundstykker. Det er sjelden jeg får tid til en slik morgen, men gud så deilig det var.

Om en time skal jeg dusje og gjøre meg klar, også skal jeg innover til Oslo for å dra på jobb.

Akkurat nå ligger jeg rett ut i sengen, med en kopp te og ansiktet klint inn med en ansiktsmaske som utrolig nok skal fjerne åpne porer og urenheter. Det er jo….flott.


Men da blir jeg nødt til å dra! Ønsk meg lykke til, det…trenger jeg virkelig.

god natt

Hei dere. I morgen jobber jeg som kokk fra 3 – 11, og jeg gruer meg allerede. Dere hører mer fra meg i morgen før jeg drar, regner jeg med. I dag hadde jeg planene klare…jeg skulle på førpremiere sammen med 150 andre bloggere, men siden jeg hadde ganske mye å gjøre, og siden alle de andre kommer til å blogge om dette, var det vel ikke så mye vits..håper dere koste dere!

Det jeg egentlig ville, var bare å anbefale disse:

Disse produktene fra John Frieda er noe av det beste håret mitt noen gang har fått. De er ikke så dyre, og de etterlater håret helt fantastisk mykt og glansfult. Anbefaler disse på det sterkeste!

Og til slutt, før jeg går…vil jeg stille dere et spørsmål.

Synes dere dette er nakenhet, blotting og upassende på en privat blogg? Begrunn svaret gjerne. Jeg for min del elsker slike bilder, jeg synes det er vakkert, og hvis dere ikke har noe imot det, vil jeg gjerne dele det med dere. Dere vet…fotografi er en stor del av livet mitt.

God natt.

cupcakes

Hei dere! Jeg lovte dere en god oppskrift på Cupcakes, som for tiden er de mest populære småkakene. Jeg har hentet oppskriften fra boken " More from Magnolia – Recipes from the World-famous Bakery ".

250 g smør
4 dl sukker
4 egg
2 dl melk
6 dl hvetemel
3 ts bakepulver
1 ts vaniljeessens

Pisk smøret mykt. Tilsett sukkeret og pisk i ca 3 minutter til du får en luftig smørkrem. Pisk inn eggene, ett av gangen. Pisk godt mellom hvert egg. Så pisker du inn vaniljeessensen. Sikt sammen mel og bakepulver, og bland det vekselvis inn i smørkremen med melken. Bruk gjerne mikser, men ikke pisk lenger enn nødvendig for at deigen skal bli godt blandet.

Fordel deigen i formene, bruk gjerne et muffins-brett, men ha det allikevel i muffinsformer. De skal være ca 3/4 fulle. Stek de midt i ovnen ved 175 grader i 20-25 minutter. La muffinsene avkjøles i formen i ca 15 minutter, før du forsiktig tar dem ut. Mens de blir kalde, kan du lage smørkremen:

250 g smør
2 ts vaniljeessens
2 dl melk
12-16 dl melis
konditorfarge ( valgfritt)

..og til pynt kan du hive på med kakestrøssel!

Pisk mykt smør, vaniljeessensen, melk og 4 dl av melisen i 3 til 5 minutter på middels hastighet slik at den blir luftig og smidig. Tilsett mer melis, 2 dl av gangen, og pisk i ca 2 minutter mellom hver gang, til kremen får en tjukk og god smørekonsistens.

Etter du har hatt i konditorfarge kan du smøre kremen på toppen av hver muffins. Først smører du et tjukt lag over hele med en smørkniv, så tar du kniven og lager en grop i spiralmønster og jevner til kantene. Avslutt med strøssel og sett dine lekre cupcakes i kjøleskapet til kremen stivner!

Lykke til! Disse er perfekte i bursdager, fester eller andre høydepunkter, eller bare for å ha noe å kose seg med.

stor eller liten……

Hallo alle sammen! Da har jeg nettopp kommet hjem, og det skal bli deilig å legge seg ned 🙂 I morgen starter jeg klokken ni på skolen, og godt er det. Vi skal ha åpen dag, så om du går i 10. klasse, er det bare å komme!

Takk for tilbakemeldinger på de to siste innleggene. Mange maser om at jeg er negativ til alt, men dere må forstå at jeg bare vil svare på de kommentarene som irriterer meg mest, det er ikke meningen å virke sur og grinete hele tiden. Jeg har forresten ikke denne bloggen bare for deres skyld, og det er helt valgfritt å lese… Men ihvertfall, nå skal jeg prøve å være litt blidere fremover!

Jeg vil bare si ÈN eneste ting…Jeg mente ikke å si at de som har store hofter, pupper og lår er fæle. Dere tror meg kanskje ikke når jeg sier det, men jeg har faktisk ganske store lår og hofter. Det gjør meg misfornøyd med kroppen min, men det er fordi JEG ikke føler meg komfortabel. Det har ingenting med noen andre å gjøre. Jeg sier absolutt ikke at jeg er tjukk, har finere kropp enn Beyonce eller at ingen har større former enn meg, jeg vil bare fortelle dere at dere ikke er de eneste som har former. Tenk litt, før dere uttaler dere om saker dere overhodet ikke har greie på. Det blir utrolig vanskelig å være ærlig om det jeg skriver, når noen av dere alltid skal vri og vende på alt, og komme med ekle kommentarer.

Når det gjelder Beyonce har jeg aldri hatt sansen for henne.. Hun er pen, og en utrolig dyktig artist, men sorry….det er bare ikke min greie. Det blir litt vanskelig å forklare i ord, egentlig. Men jeg håper dere skjønner sånn ca hvor jeg vil hen. Ikke tro at jeg rakket ned på DERE, det er helt feil.

Ferdig med denne saken nå, eller hva? Fint, da er vi alle venner 🙂

Fant forresten den største istappen utenfor vinduet i dag. Den smeltet i sengen min etter ett par bilder.

Også..jeg vil begynne å skrive om saker dere vil at jeg skal ta opp, en gang i uken. Jeg elsker å skrive, jeg elsker å dele meninger, og det er også veldig gøy å se at det er SÅ mange som engasjerer seg såpass mye. Det hadde jeg ikke ventet. Hvis det er noe dere vil at jeg skal skrive om på bloggen min, så er det bare å komme med forslag. Det kan være hva som helst. Det hadde vært så gøy!

Forresten, Ingvild går som sagt på media, og hun skal lage en kort flim om et kjærestepar. Carl Michael og jeg er personene i filmen, og i dag spilte vi inn noen av scenene. Det var veldig kaldt, men det var også kjempegøy 🙂 Håper jeg får legge den ut her når den er ferdig!

God natt, mine kjære 🙂 I morgen skal jeg gi dere verdens beste oppskrift på cupcakes.

en rett strek

Haha, woow….dere tar jo helt av. Det eneste jeg ville var å få frem et poeng, men jeg brukte kanskje litt feil ord da jeg kalte Beyoncè sin kropp grusom. Uansett, så fikk jeg en veldig seriøs kommentar fra Maria på 21 år. Vil gjerne få si min mening om denne kommentaren.

" Nora, håper du kan svare på dette.
Synes du at du har finere kropp enn Beyonce?

Tviler på at du tør. Beklager at jeg sier det, men nå ble jeg utrolig provosert. Mulig det var tankegangen bak dette innlegget også (?!) Uansett, du er jo en liten pike på 16, som ikke vet hva en DEILIG jentekropp er. Jepp, snakker om en kropp med former, og ikke en rett strek. Forhåpentligvis former kroppen din seg mer damete om et par år. Og for guds skyld, håper jeg du liker kroppen din den dagen. Hvis ikke, oppsøk hjelp! "
Maria, 21

Ok, hvor skal jeg begynne?….Jeg kan ikke huske at jeg har sagt noe om at jeg synes jeg har finere kropp enn Beyoncè, så hvor DET kommer fra, det skjønner jeg ikke. Det var absolutt ikke meningen å rakke ned på utseende hennes, men jeg skjønner ikke hvordan det går an å være så opphengt i en kjendis, at noen av dere blir dritsure og skriver dritt til meg. Vi har da forskjellige meninger om alt og alle, og det var nettopp dette jeg ville få frem i forrige innlegg.

Når det gjelder alderen min, så er jeg ikke seksten år, og jeg er absolutt ikke en liten rett strek. Jeg har alltid hatt kjempestore former, kanskje ikke pupper, men lår og hofter. Det er kanskje derfor jeg ikke er så glad i det selv. Det er ikke meningen å få noen av dere til å føle dere truffet, men dere er så utrolig flinke til å trekke konklusjoner om meg, gjennom det dere leser. Og det er helt utrolig, hvor feil noen av dere tar.

Jeg synes også at det er passe useriøst av en jente på 21 år, som samtidig skriver at jeg er liten, umoden og barnslig, å få "en liten strek" til å høres ut som noe negativt. Det faktisk akkurat den samme saken. Tenk hvor mange jenter som faktisk ikke klarer å få større former enn det de allerede har, eller for dem som har problemer med seg selv. Det er sikkert tusenvis av dere, bare på denne bloggen. I tillegg til meg, og vennene mine. Denne jenta blir sur på meg fordi jeg ikke liker kroppen til en kjendis, men å rakke ned på andre jenter som ikke har store pupper og lår, er helt ok. Skjønner dere poenget mitt, eller? Jeg blir helt oppgitt, jeg..La oss si det slik. Så lenge man er fornøyd med seg selv, så er kan det være det samme hva andre sier eller mener.

Mange av dere ga meg hyggelige tilbakemeldinger, men jeg ser også at noen ikke klarer å la være med ekle kommentarer. Hvis det er noe dere vil ta opp med meg personlig, kan dere heller sende meg en mail. Det blir litt kjedelig i lengden for dere andre, å lese om diverse kommentarer jeg får. Greia er bare at jeg ikke orker å svare i kommentarfeltet, og det er faktisk noen av kommentarene jeg bare blir nødt til å svare på. MEN, nå er vi ferdig med dette 🙂 Som sagt, send meg en mail om det er noe du vil ta opp med meg.

perfekt

Perfekt. Har dere noen gang tenkt over dette ordet?

Jeg hører sikkert ut som den verste når jeg sier dette, men jeg hater å bli kalt "perfekt". Jeg hater å kalle andre perfekt. Ingen er perfekte.

Perfekt er et ord vi bruker til alt mulig, men som ikke har noen betydning.

For kjæresten min er jeg kanskje perfekt. Kanskje han elsker håret mitt og øynene mine, men det finnes andre som hater dem. Vi er alle forskjellige, vi tenker forskjellig, og vi mener forskjellige ting. Noen av dere mener at Beyoncè har verdens fineste kropp, jeg personlig synes at den er helt grusom.

Grunnen til at jeg tar opp dette, er at etter at jeg leser kommentarer fra dere, må jeg spørre meg selv – mener de virkelig dette? Du kan mene at jeg er pen, at jeg har fint hår eller fine klær, men dere kan ikke bruke ordet perfekt. Jeg tar faktisk ikke det ordet til meg, og for meg er det absolutt ikke et kompliment. Tenk å være perfekt. Det må være kjedelig…..

…men det er jo umulig.

Har dere noen gang tenkt på dette? Vi mennesker dikter opp ord vi engang ikke kan beskrive. Ord vi ikke kan bruke. Ord som egentlig ikke finnes. Ord vi bruker for å definere ting eller personer som absolutt ikke finnes.For meg er en ting eller person perfekt. For deg, eller noen andre, er det forferdelig. Hva er egentlig perfekt?

Jeg synes vi skal slette dette ordet fra hodene våres. Jeg synes ikke detskal være et ord man bruker i hytt og pine. Selv er jeg dårlig nok til at jeg bruker det mye når det gjelder forholdet mitt til Carl Michael. At livet mitt er perfekt når jeg er med han. Eller venner for den saks skyld. Livet mitt er langt ifra perfekt.