pass deg

…Hotellet har et kjempedeilig spa, og i dag tidlig etter frokost, dro Carl Michael og jeg ned dit for å få behandling. Jeg fikk en halvtimes rygg-nakke-og halsmassasje, mens han tok ansiktsbehandling. Det var UTROLIG avslappende, med deilig musikk, varmehåndkler og duftolje. Jeg vet ikke om man kan dra på dette spaet om man ikke bor her, men OM dere noen gang kommer til å bestille rom eller leilighet her, så anbefaler jeg spaet på det sterkeste. Jeg betalte 445 kroner for en halvtime, prisen kommer helt an på tiden, ikke behandlingen 🙂Boblebadet…jeg ville egentlig ta bilde MENS vi satt oppi, men det går jo ikke, så jeg får vel bare legge ut dette…Her er det helt nydelig. Luften her er faktisk ikke så gæren heller, så det blir ikke helt forferdelig å sitte oppi. Carl Michael rullet seg i snøen også, men det orket ikke jeg…pingle jeg, vet dere

Litt senere på dagen dro vi til sentrum for å se på et show..Jeg holdte på å fryse nesa av meg, men det var mye bra. Veldig mange folk, god stemning og….ja, jeg var der ikke så veldig lenge. Jeg kom vel egentlig bare for å ta noen bilder, jeg måtte til og med kjøpe billett for å komme meg dit jeg skulle. Var noen av dere der?

Forresten, denne vognen kjørte forbi oss i sted. Og dere kaller MEG dyreplager? Jeg vil si at dette er tilsammen rundt….ja, skal vi si 5-6 ulver, 10 kaniner og mange mink? Elegant…

Nå har vi nettopp spist taco, og jeg personlig her dødssliten…Vi drar hjem i morgen, men toget går ikke før sju. Jeg er allikvel nødt til å begynne med å pakke ikveld, jeg er en sånn person som MÅ ha orden i alt.

Jeg beklager forresten at jeg verken har skrevet vinnerne av konkurransen eller svart på spørsmålene deres, det kommer når jeg har kommet meg hjem 🙂 Det er ferie, dere vet…….

søt

Hei, og god NATT,,,herregud, jeg skjønner ikke hvorfor jeg sitter oppe nå, så sent. Carl Michael sover som en sten ved siden av meg, akkurat som alle de andre i huset.

Mange spør meg hvorfor jeg ikke blogger ofte, og hvorfor jeg ikke legger ut bilde av meg selv.. for det første så er jeg på ferie, og jeg gjør andre ting enn å bare sitte her på bloggen – men jeg skal bli flinkere i morgen. For det andre så har jeg verken lyst eller mulighet til å ta bilde av meg selv, både fordi jeg går i daffe klær og usminket, og fordi jeg rett og slett ikke orker… men kanskje jeg får ta litt i morgen, siden dere er så søte 🙂

I dag har vi svømt masse, og vært i sentrum for å kikke i butikker. Vi hadde tenkt oss i bakken, men været var ikke helt det store, så vi holdt oss heller inne.

Siden jeg har farget håret mitt så mange ganger i det siste at jeg nesten ikke tør å tenke på det engang, og siden jeg har vært mye i klor det siste døgnet, var jeg nødt til å kjøpe en hårkur i dag. Jeg har glemt bankkortet mitt hjemme, og derfor lovte jeg meg selv å ikke kjøpe slike unødvendige ting, men jeg var nødt…..Ihvertfall, den var kjempebra. Anbefales virkelig! I morgen skal jeg bruke badehette..

Det er et lite utested her, som vi hadde tenkt til å dra på ikveld….Men vi fant ut at det var bedre med kortspill, kveldsmat og varm sjokolade rundt kjøkkenbordet, og en tidlig kveld.

Jeg tvang Carl Michael til å teste ut hårkuren også….heheheh. Sånn er det å være sammen med meg. Han dreper meg sikkert ved frokostbordet i morgen, når han får se dette bildet….men jeg synes det var så søtt. Han er så søt når han sover, får lyst til å spise han opp…ntå

Vel, jeg får vel hoppe i sengen jeg og 🙂 ha en fin dag i morgen, så skal jeg gi dere masse fine bilder når jeg kommer inn igjen….får håpe det blir bedre vær! Natta 🙂

det beste jeg har på kroken, er deg

Hei dere…jeg har ikke blogget på to dager, jeg vet….unnskyld, unnskyld. Men vet dere hvor jeg er? 

GEILO.

Det er dritfint her, og da vi kom av toget var det skinnende sol.

Vi bor i en leilighet på Dr Holms hotell, og det er helt….fantastisk.

Se så fint… vi har nettopp badet i bassenget og det er til og med boblebad ute, som var fantastisk, helt til ti småunger kom og begynte å kaste snø på hverandre…og oss. Jeg skal aldri ha barn.

Og her er litt av stuen vår.

Så slappet vi litt av…..

Før vi gikk ned til restauranten for å spise. Maten var ganske god, men vi spiste ikke spesielt mye, og jeg drakk vann. Så vi fikk oss en LITEN overraskelse da vi så at regningen kom på over 800. Herregud, det var bare latterlig. Trodde det kom på…….200? Ihvertfall, gjort er gjort. Hadde jeg visst det, så hadde jeg nok klart å stappe i meg litt til…heheheh.
 

Nå sitter vi i sengen, jeg fikk endelig blogget, og vi skal snart legge oss. Det blir deilig! Jeg har kjempevondt i magen, håper det blir bedre til i morgen. Er det noen fler som er her oppe? 🙂

Utsikten fra soverommet vårt….fint. Natta 🙂

skuff meg

Ah, deilig å være hjemme igjen. Det ble en veldig KORT familietur, men jeg fikk ihvertfall ordnet alt mulig. Pappa og jeg dro også og kjøpte et kamera til meg, som er noe jeg har ønsket meg i flere år. Gleder meg til å ta det med meg til Geilo!

Jeans pieces sjerft Zara sko din sko

Også MÅ jeg bare vise dere noe…jeg tror jeg døde da jeg så dette, det er rett og slett..flaut. SE hva pappa KJØPTE! Dere vet hvem som er på bildet? Didrik som vant….ett eller annet. Han var veldig flink, men det får være måte på. Pappa sa at det ble bare solgt 3000 frimerker, og at de sikkert er verdt noen millioner om noen hundre år…yeah right. Noen fler som har pyntet opp hjemmet med disse?

Nå har jeg akkurat laget fiskemiddag igjen, har blitt helt avhengig, jeg..og selvfølgelig kindersjokolade til dessert (heheh….)
Miranda har kommet til byen, så jeg får vel møte henne i kveld! De andre har dratt på bowling, så kanskje vi tar oss en tur vi også..

netting

Ah, da var jeg endelig fremme i Porsgrunn. Været er surt og grått, men det er heldigvis ikke så kaldt og blåsete. Jeg har løpt rundt i dag for å besøke både mormor og bestefar, men nå har jeg endelig lagt meg til rette under en varm dyne.Nå har vi akkurat spist middag, og nå sitter jeg i sengen og ser på "mot i brystet". Det er noe jeg har sett på i alle år hver gang jeg har besøkt pappa, og det er alltid like gøy å se de samme, gamle episodene. Etterpå skal jeg ta et varmt bad og se så mange Disneyfilmer som mulig…

I morgen skal pappa og jeg til byen for å kjøpe gave til Maja, hun har nemlig bursdag denne uken. Også skal jeg hjem igjen for å pakke til Onsdag, for da skal jeg til Geilo med kjæresten min. Gleder meg så mye! Hva skal dere i ferien?

spiser

Hei… jeg kom hjem nå, jeg.

Kvelden i går var utrolig bra, helt til noen kastet øl på dansegulvet og gjorde slik at jeg falt. Og slo meg både rød og blå. Etter det var jeg bare sur, full og sliten. Da jeg dro derfra hadde jeg både ligget på dogulvet og kjeftet på diverse folk, spleiset bestevennen min med drømmegutten, og kysset med fler jenter. Med andre ord, jeg hadde litt å fortelle da jeg møtte kjæresten min, som i fohold til meg, var ganske så sur etter å ha vært hjemme i sofaen alene.. litt av en kveld.

 

Jeg lagde akkurat tidenes middag her i heimen. Da jeg var på vei hjem i sted fikk jeg plutselig skikkelig lyst på fisk med poteter, og når jeg tenker meg om, burde jeg vel også egentlig ØVE meg litt på å lage mat.

Må bare meddele at det er SURT ute nå. Det er umulig å få det varmt her inne…er det like kaldt der hvor dere bor? Jeg som trodde det holdt på å bli varmere nå, og at det snart skulle slutte å snø. Men, neida..jeg for min del sitter nå godt pakket inn i dynen min, med tøfler og en stor hettegenser. Kunne seriøst bodd her inne, heheh..

Jeg lagde akkurat tidenes middag her i heimen. Da jeg var på vei hjem i sted fikk jeg plutselig skikkelig lyst på fisk med poteter, og når jeg tenker meg om, burde jeg vel også egentlig ØVE meg litt på å lage mat, og det ble utrolig godt. Elsker fisk…
Ellers har jeg nettopp spist to kinderegg. Den sjokoladen gjør meg hektet, spiser minst to om dagen…vurderer faktisk å ta på meg snowboardklær, for å gå ut i drittværet og kjøpe mer. Siden bilen vår er snødd inne.. er dere like glad i kindersjokolade som meg? 🙂 det hadde vært kult..

OG NÅ SPISER JEG……kødda, herregud jeg høres ut som tidenes største matslave. Ihvertfall, så har jeg lyst til å ha filmkveld med Carl nå, siden jeg holder på å gro fast til datastolen. Jeg håper at dere har det gøy i motsetning til meg, og at dere får en morsom Lørdagskveld!

….Også vil jeg bare si TUSEN TAKK for SÅ mange kommentarer på det innlegget om hva jeg føler osv. Det var utrolig deilig å få det ut, og jeg setter stor pris på alt det fine jeg fikk tilbake! Det varmer 🙂

I morgen drar jeg til pappa en tur for å hilse på familien, og det blir stas. På Onsdag drar jeg til Geilo, og jeg gleder meg som en liten unge. Hva skal dere i ferien? FERIE, herregud….det er vinterferie.

:-)

…lol, jeg høres ut som en sippete liten dritt på forrige innlegg. Håper dere skjønner at jeg prøvde å være alvorlig, ikke…..blond. IHVERTFALL, jeg vil bare fortelle dere litt om dagen min.

Jeg har stått i OPPVASK i hele dag..som dere vet går jeg på kokk-og servitør, og etter 2. år i vidregående, skal man være to år som lærling i bedrift. Når du er ferdig med det, må du ta en fagprøve for å få fagbrevet, som vil si at du er utlært, enten som kokk eller servitør. Hvis du ikke er flink nok, må du ta prøven på nytt.

Siden det var fagprøve i dag, trengte de noen som kunne ta oppvasken. Jeg meldte meg frivillig, siden jeg ELSKER å vaske/rydde. Det er faktisk helt sant….

Det var kjempegøy å se hvordan denne fagprøven foregikk, og vi fikk til og med smake på den deilige maten. Jeg ble litt stiv i nakken av å tenke på at jeg selv står der om to år, men på den andre siden, har jeg nok tid til øving….

Da legger jeg meg. I morgen skal jeg på jobb NI, så jeg burde vel sove nå. Kos dere i kveld 🙂 hyggelig med så mange kommentarer om håret mitt forresten, jeg likte det sjæl!

<3

jeg blåser ikke i det

Okei, dere…jeg føler at dette må ut, og at jeg blir nødt til å være ærlige med dere, selvom jeg sikkert får haugevis med spørsmål og dobbelt så mange stygge kommentarer.

Hm…

Dere skjønner, jeg har veldig store problemer med meg selv. Det har jeg alltid hatt. Jeg har alltid kun sett det negative ved meg selv, aldri satt pris på det positive. Jeg vil alltid bli bedre, og alltid bevise for meg selv at jeg kan klare det. Det er veldig vanskelig for meg å sette ord på disse følelsene, så ikke misforstå noe av dette.

Jeg fikk en kommentar i dag fra en jente som ga meg noen tips til hvordan jeg kan komme høyere opp på listen. Hvordan bloggen min kan bli bedre. Hun nevnte mange punkter, bla. annet at jeg burde skrive til "dere", og fortelle om hva jeg synes om leserne mine, og mer om meninger. Jeg kan vel begynne med at jeg lyver til dere, og meg selv. Jeg skriver at jeg blåser i stygge kommentarer, at jeg ler av dem, og svarer ironisk tilbake. Sannheten er at jeg som oftest reagerer slik, men når det kommer til enkelte, blir jeg faktisk veldig lei meg. Jeg tåler ikke å høre dag etter dag at jeg burde spise mindre, eller gå og henge meg. Selvom jeg BURDE heve meg over sånt, så føler jeg like mye som dere…

Jeg er fult klar over at jeg ber om ekle kommentarer når jeg har en blogg, og legger såpass mange bilder ut av meg selv. Grunnen til at jeg startet med slike bilder in the first place, var for å få bedre selvtillit. For vet dere hva? Selvtilliten min ligger på bunn. Jeg vil ikke få skryt av at jeg er en sterk jente, at jeg tåler kritikk og at jeg takler det bra, når sannheten er at jeg absolutt ikke gjør det.

Jeg legger ut bilder, for å overbevise meg selv om at jeg er bra nok. Jeg skriver at jeg er lykkelig og har det bra, for å overbevise meg selv om at det er slik, selv om jeg ikke har det bra i det hele tatt. Jeg vil ikke gå lenger innpå HVORFOR jeg ikke har det bra, men det er sikkert noen av dere som skjønner hvordan jeg føler det.

For en uke siden fikk jeg mail fra en ivrig leser om at hun i hemmelighet hadde anbefalt meg til et modellbyrå ved navn teammodels, fordi hun syntes at jeg var så pen og hadde et spesielt utseende. I går fikk jeg enda en mail fra henne, om at "sjefen" fra dette byrået hadde tatt en titt på bilder av meg som denne jenta hadde sendt, og svart med at "jeg var for stor og ikke var pen nok". Han skrev det ikke akkurat slik, men dere skjønner… jeg vet godt at jeg ikke er idealet når det gjelder modeller, men bare å få en slik tilbakemelding er skjærende. Kroppen min, vekten min og formene mine er det jeg misliker mest ved hele meg, og det har det alltid vært.

Jeg skrev for noen uker siden at jeg ikke likte kroppen til Beyonce pga formene hennes, og jeg fikk SÅ mye kritikk, fordi det var mange av dere som også hadde slike former. Jeg sier ikke at jeg synes det er stygt på andre, eller stygt på noen måte…jeg sier at jeg ikke er fornøyd med MINE former, og at jeg ikke liker at JEG har det. Det er vel slik at alle jenter er misfornøyd med ett eller annet, og når det gjelder meg, er det kroppen min.

Det er faktisk flaut å sitte her og skrive noe som dette til dere, jeg skal liksom være et forbilde…et SUNT forbilde for dere, som bare skal være glad og ta alt med en klype salt. Herregud, jeg er forntfigur for Chiquita og alt…Men jeg velger nå, etter to år, og fortelle dere dette. Jeg vil dere skal vite at jeg har store problemer i livet mitt, når det både gjelder skole og familie, og meg selv. Jeg er til og med redd for å gå i de klærne jeg VIL gå i, fordi jeg er redd for å være annerledes og bli sett stygt på. Det er en ekkel følelse.

De jeg kjenner som leser dette, vil nok tenke at jeg overdriver og at "dette ikke er Nora i det hele tatt", fordi jeg alltid er så bestemt, fordi jeg sjelden bryr meg, og fordi jeg alltid er glad og morsom. Men de nærmeste vet nok, håper jeg, at jeg ikke er så sterk allikvel, og at jeg egentlig er ganske usikker på meg selv, ihvertfall når det gjelder visse ting.

Når jenter kommer bort til meg og sier at de elsker bloggen min, ser jeg stygt på dem og sier "seriøst? jeg tror du tuller". Det er sikkert noen av dere som har opplevd det..jeg er vandt til at jenter, særlig her i Bærum, kommer bort og sier slikt til meg for å være ekle, og for å le av det etterpå. De sitter til og med på fest og leser bloggen min i ring, for å ha noe å le av. Dette gjelder mest 91-92 – jenter, og ikke spør meg om hvorfor de gjør det…enten så er det fordi de er sjalu, eller så er det fordi de er umodne og har et utrolig kjedelig liv. Haha, det sier jeg som blogger… nei, men jeg sitter ihvertfall ikke på fest og skriver dritt til folk under navnet "anonym". Noe av dette er ganske krenkende, samtidig som det gjør meg skikkelig sur.

Gratulerer, du har nå kommet til slutten av denne teksten….heheh neida, men…puh, jeg vet ikke om jeg vil legge dette ut…men jeg gjør det forde. Dere fortjener å vite sannheten, når dere gjør meg en så stor tjeneste, som å lese bloggen min hver eneste dag, kommentere og komme med både ros og ris. Det ble mye, og jeg vet ikke om alt har en sammenheng, men jeg skriver bare det jeg føler akkurat nå.

Håper dere ikke overdriver med stygge kommentarer nå, og ikke tar dette negativt. Jeg vil ikke ha medlidenhet eller noenting, jeg ville bare fortelle dere at det ikke er alltid slik som jeg sier eller later som det er… jeg er redd for å legge dette ut, og jeg tror kanskje at jeg har sagt for mye allerede. Men håper virkelig at dere ser poenget. Mange misforstår nok, men….jeg ber dere om å tenke over hva dere skriver, og tenke på at jeg ikke er en robot som er laget for å tåle alt mulig i form av kritikk.

……haha, tvilsomt at arbeidsgiver'n gir meg jobben nå, eller hva?

brun….blond

Vel, da har jeg nyfarget hår og magen full av is og vårruller. Denne dagen har vært LANG, og jeg har ikke vært hjemme før nå. Hos frisøren fikk jeg gjennomgå, skal jeg si dere.. mamma nekter nemlig å betale for frisøren så lenge jeg ikke får tilbake min egen farge, så frisøren var pent nødt til å gjøre det lysere. Jeg for min del elsket det brune, og da jeg ble sittende med bleket, gult hår foran speilet i sted, bestemte jeg meg for å ta det lysebrunt. Både Caroline og frisøren mente at dette var mørkeblondt, men det er det ikke….isåfall er jeg fargeblind. Mamma sa ihvertfall at det ble fint, og det synes jeg også… hva synes dere?

Her sitter jeg med bleking i håret. Det måtte til for å få vekk brunfargen.

…og sånn ble det. hjelp………bra jeg slapp å gå ut slik.Caroline var så snill at hun kjøpte vårruller til meg..Her har jeg fargen i håret.

Føler meg så fiiiiiin.. ekstra gøy er det at veggene ut til senteret er av glass, og at jeg kjenner 60% av menneskene som løper forbi. jeg er så SYKT populær, vet dere……….eh

Også kom jeg HJEM.
deilig.…og sånn ble håret. Ikke akkurat blondt, men ikke brunt heller….jeg vil si at det er brunt med lyse striper, SELVOM alle er uenige. Hva mener dere?

Nå skal jeg lage meg varmeflaske, camillete og lese se og hør. Blir spennende og se hvor mange som "overlevde bilulykken" eller som har blitt gravide….eller hvem som har slått opp, for den saks skyld. Også skal jeg trene de FEITE armene mine..heheheheh..god natt 🙂 I morgen kommer svar på spørsmålsrunde og vinneren av konkurransen, OM jeg rekker.